Coleman Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 z góry przepraszam ale nie wiem jak to nazwać...ale jadąc któregoś dnia odleciało mi takie coś z tąd i nie wiem w jaki sposób mam to z powrotem zamontować wydaje mi sie że to bylo sklejane ponieważ ja sie tym nigdy nie bawiłem.. czy coś pękło bo nie wiem
zdzis Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Nieco podobne jak u mnie. Znaczy przełącznik i jego mocowanie zapewne takie samo. Czyli urwało się ze zgrzewu na gorąco z takiego plastiku. Zamieszczam foto jak to jest przymocowane, najprawdopodobniej druga część wyglądająca tak [ lata sobie gdzieś luźno wraz ze sprężynką (możesz dobrać inną), więc odkręć tą lampkę i przekonaj się co jest w środku a czego niema. 2 warianty naprawy, kropelka (czyt. dobry klej, twardy i dobrze łączący) lub jakiś cieniutki wkręcik
zdzis Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Zrób fotostory i wstaw do działu zrób to sam jak naprawiasz
Coleman Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Opublikowano 11 Maja 2010 jak narazie to nie moge tego wypiac to bylo klejone bo widac grudki od kleju nie da rady szkoda tapicerki
zdzis Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 ja bym to zrobil może jakieś dobre foto wstawisz jak sytuacja wygląda??
lutas Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 A nie możesz odkręcić całej lampki ? To tylko 2 śrubki, odpinasz wtyczki i lampkę masz na wierzchu, wtedy możesz kombinować.
Coleman Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Opublikowano 11 Maja 2010 tylko panowie jest taka kwestia ze ta szybka jest sklejona i cala lampka do tapicerki jutro zrobie zdjecie i pokaze strzalkami w ktorym miejscu jest sklejone musial bym kawalek tapicerki odciac a ja mam pechowe rece do machaniki
zdzis Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 wez nożyk jak do tapety albo "zyletke" i delikatnie odetnij jedno od drugiego
lutas Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Trochę mnie dziwi to, że ktoś tam kleił. Może to po prostu zaczepy mocno trzymają lampkę ?
Coleman Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Opublikowano 12 Maja 2010 to by nie bylo grudek od kleju jutro spróbuje to zrobic bo teraz mam inne zmartwienie puka mi cos w kole wzielem go zlewarowalem kolem ruszalem w te i we w te i nic luzow nie ma a puka w nim cos a wczoraj od mechanika odebralem jutro sam musze usiasc :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Maj 2010, 22:16_________________________________________________zrobiłem
Rekomendowane odpowiedzi