bali_82 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Witam! W związku, że bawiłem się w odgrzybiane instalacji klimatyzacyjnej musiałem zdemontować schowek w nogach pasażera. Po odkręceniu go, prosto w moje ręce wypadł czarny kabelek z zakończoną wtyczką. Kabelek ma oznaczenie: MIL-C-17F-RG 058CU. Do tego zakończony jest wtyczką taką jak na poniższym zdjęciu: Jakość zdjęcia z wtyczka niestety jest jaka jest - zdjęcie komórką i nie mogłem złapać na wtyczkę ostrości. Wygląda to "to" na jakiś kabel antenowy. Końcówka ma zakręcaną gwintowaną nakrętkę a kabelek ginie gdzieś w przednim słupku. Nie wiem dokąd to leci i nie wiem do czego służy. Wygląda jakby był dokładany. czy wiecie coś na ten temat? Pozdrawiam
lapek85 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 kabel antenowy, od telefonu, może navi :gwizdanie: napewno dokładany
olorob2 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Jest to przewod od anteny od stacjii dokujacej telefonu komorkowego.
bali_82 Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Opublikowano 15 Maja 2010 Dzięki za podpowiedzi. A wiecie może w takim razie gdzie może się kończyć? Czy ta antena była jakoś zabudowana? Czy zewnętrzna no i pytanko.... zy mógłbym ten kabelek wykorzystać jako kabel do CB? Modyfikując oczywiście końcówki?
cypek80 Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Dzięki za podpowiedzi. A wiecie może w takim razie gdzie może się kończyć? Czy ta antena była jakoś zabudowana? Czy zewnętrzna no i pytanko.... zy mógłbym ten kabelek wykorzystać jako kabel do CB? Modyfikując oczywiście końcówki? Tak ten kabel można wykorzystać do CB-radio. Jest to kabel koncentryczny miedziany 50ohm - RG 58 CU
olorob2 Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 a konczy sie po lewej stronie w bagazniku tam gdzie jest schowek w sedamie
bali_82 Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Opublikowano 16 Maja 2010 Dziękuję bardzo za podpowiedzi. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi