Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Czy warto chipować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nabyłem swoją drugą audiczke;) no i zacząłem się interesować chipem;) Doszukałem się że w moim rejonie jest V-tech no i zanim bym się tam udał czy na podstawie logów może ktoś ocenić czy mój silniczek nadaje się jest w miare zdrowy itp:) Wstawie swoje logi dynamiczne. Dzięki za info.

Grupy: 004 - http://vaglog.rtnet.pl/dariusz.rozmysl_12721.html

Grupy: 008 - http://vaglog.rtnet.pl/dariusz.rozmysl_12722.html

Grupy: 000 - http://vaglog.rtnet.pl/dariusz.rozmysl_12723.html

Grupy: 010,011,003 - http://vaglog.rtnet.pl/dariusz.rozmysl_12724.html

Opublikowano

hmm nie jestem specem, ale czy kolega dobrze zrobił logi , temp. płynu 75stopni chyba motor dobrze się nie rozgrzał. A jeżeli chodzi o tunera to ja osobiście polecał bym jednak wybrać się do stolicy do Mr. Rogalottiego (MR Motors) i mieć 100% pewności że czipsior będzię taki jak trzeba tzn odpowiedni do Twojego auta :)

Opublikowano

zanim gdziekolwiek zaczniecie kolege wysylac ... moze ktos w koncu wypowie sie na temat ... :evil:

a w temacie ...

rozrzad do korekty/napinacz do sprawdzenia

termostat do wymiany

to tyle z tych logow... :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki spanky ;) za info w temacie. A rozrząd i termostat dzisiaj wymieniłem zrobię logi po. A orientujecie się jaki przedział kasy za chipa w Mr Motors ??

Opublikowano

Dzięki spanky ;) za info w temacie. A rozrząd i termostat dzisiaj wymieniłem zrobię logi po. A orientujecie się jaki przedział kasy za chipa w Mr Motors ??

900-1500zł

Opublikowano
V-tech

jedziesz tam a oni już wiedzą jaki Ci wykres zrobić :polew::cool1:

Opublikowano
  • Autor

znaczy:D wróżą z fusów;D hehee rozrząd wymieniłem;) termostat też drgań nie ma temperatura trzyma pion. Teraz poczekam może na grupowe chipowanie w wawce;)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam odświeżę temat i zapytam kolegi ..darqp.. czy był już w wawie na chipowaniu ?? jestem z Lublina i też o tym myślę żeby tam się wybrać jakoś grupowo też może być tylko najpierw oswajam się z tematem w wolnej chwili zrobię sobie logi dozbieram pieniążków i zobaczymy

pozdrawiam :decayed:

Opublikowano

Witam odświeżę temat i zapytam kolegi ..darqp.. czy był już w wawie na chipowaniu ?? jestem z Lublina i też o tym myślę żeby tam się wybrać jakoś grupowo też może być tylko najpierw oswajam się z tematem w wolnej chwili zrobię sobie logi dozbieram pieniążków i zobaczymy

pozdrawiam :decayed:

Ewentualnie jak chcesz to możesz podjechać do Sabatu na budowlaną bo z tego co slyszałem też sie tym zajmują.

Opublikowano

Ciekawe czy znają się na robocie, może ktoś u nich już robił takie coś i pochwali się co i jak :gwizdanie:

Opublikowano

Ciekawe czy znają się na robocie, może ktoś u nich już robił takie coś i pochwali się co i jak :gwizdanie:

musisz spróbować bo chyba nikt jeszcze u nich nie był

Opublikowano

ja bym sie nie odważył.......... :kox: też już zaczynam mysłeć powoli o czipie i chyba odżałuje te 200zł na paliwko ,dzień czasu i pojade do sprawdzonego chiptunera Rogala nie mniej nie więcej chwalonego przez klubowiczów :naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

I co odważył się ktoś na ten "eksperyment" ?

Opublikowano
  • Autor

Ja się nie odważę czekam na nowy rok i lecę do mistrza Rogala;)

Opublikowano

Ja się nie odważę czekam na nowy rok i lecę do mistrza Rogala;)

:good:
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Koledzy już trochę trwają moje przymiarki do chipa, niedawno przeszły jednak na dalszy plan z powodów finansowych ale ostatnio miałem okazję przejechać się paskiem B5 fl 1.9 130km , ja mam afna 110 , po przejażdżce paskiem moja A4ka nie jest już taka zwinna no i zachciałem więcej czy po programie ze 110 na 130 coś i większym momencie robionym u Rogalotti będę miał podobne przyśpieszenie czy lepsze a może słabsze ? i czy mógł bym stawać na światłach ze znajomą mi calibrą 2.0 16v 136km ?

pozdrawiam :kox:

Opublikowano

Koledzy już trochę trwają moje przymiarki do chipa, niedawno przeszły jednak na dalszy plan z powodów finansowych ale ostatnio miałem okazję przejechać się paskiem B5 fl 1.9 130km , ja mam afna 110 , po przejażdżce paskiem moja A4ka nie jest już taka zwinna no i zachciałem więcej czy po programie ze 110 na 130 coś i większym momencie robionym u Rogalotti będę miał podobne przyśpieszenie czy lepsze a może słabsze ? i czy mógł bym stawać na światłach ze znajomą mi calibrą 2.0 16v 136km ?

pozdrawiam :kox:

I jednego i drugiego możesz wciągnąć po programie.

NIe wiem czy tej calibry teraz nie wciągniesz :cool1:

Opublikowano

jakbys miał PD 115 + soft to tego paska bys wciagał spokojnie :good:

Vp ma troche mniej Nm i mysle ze osiagi beda podobne

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

calibry niestety nie daje rady :confused4:[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2011, 22:43_________________________________________________Odświeżę trochę :kox: może jakiś grupowy chips ?? ja się piszę jak nie to indywidualnie :decayed:

Opublikowano

Na forum golfa ciągnie sie grupowy w MR Motors za 900zł wiec spokojnie możesz sie zapisac i umawiać z Witkiem. Ja niedawno byłem :good: