kacperoo Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 WITAM. BARDZO PROSZĘ O POMOC!!! OD KILKU LAT JESTEM POSIADACZEM AUDI A4 I OD DŁUŻSZEGO CZASU ZACZEŁY SIĘ PROBLEMY Z ODPALANIEM (NIE MAM W NIM INSTALACJI GAZOWEJ). BARDZO CIĘŻKO PALI GDY JES ZIMNY(TRZEBA KRĘCIĆ OKOŁO 10-15 SEKUND ZANIM ZAPALI I DODAWAĆ GAZU).GDY GO ZGASZĘ I DOPALAM PO CHWILI TO ZPAPLI ODRAZU,ALE WYSTARCZY 10-15 MIN POCZEKAĆ I ZNÓW DŁUGO TRZEBA KRĘCIĆ.JUZ ODPALONY CHODZI RÓWNO. POD KOMPA BYŁ PODŁĄCZONY I NIC,ŚWIECE WYMIENIONE. CO TO MOŻE BYĆ?POMOCY!!!!PROSZĘ!!!! A I MAM JESZCZE JEDEN PROBLEM.... LICZNIK TYLKO PODŚWIETLA MI GDY MAM WYŁĄCZONY ZAPŁON,GDY TYLKO PRZEKRĘCĘ KLUCZYK PODŚWIETLANIE BARDZO SŁABO SWIECI I PRAWIE NIC NIE WIDAĆ. WIE KTOŚ MOŻE CO DOLEGA MOJEJ AUDICZCE? JESZCZE RAZ PROSZĘ O POMOC!!!!
domjenick Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 zwarcie-popatrz po kablach i następnym razem odciśnij caps locka-w ten sposób krzyczysz,a tu nikt głuchy nie jest
M_ILES Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Sprawdz VAGiem, jesli masz mozliwosc. Czujnik temp. silnika, moze? Sprawdz napiecie na akumulatorze oraz napiecie w czasie ladowania na alternatorze (powinno byc 14,4V). Pozdrawiam
kacperoo Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 dzięki za odpowiedź. a gdzie mniejwiecej szukać tego zwarcia?nie mam pojęcia od czego się zabrać.wyciągnąć licznik? w weekend b miał trochę czasu to bedę siedział nad tym.[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 19:49_________________________________________________koledzy,mam jeszcze jedno pytanie.jak można sprawdzić czy czujnik cisinienia paliwa jest sprawny?
domjenick Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 gdzie mniejwiecej szukać tego zwarcia?nie mam pojęcia od czego się zabrać.wyciągnąć licznik? ciężko powiedzieć-może być wszędzie-zacznij tam ,gdzie najłatwiejszy dostęp,zacznij od akumulatora,po kablach i sprawdzaj,potem bezpieczniki etc
Rekomendowane odpowiedzi