fafol Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Witam wymieniłem amory tylnie i słychac stuki jakby plasti o cos sie obijał
Bartoszzz Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 u mnie też są stuki po wymianie, okazało się, że mechanik wymieniając amorki połamał plastikowe kapturki , które wchodzą w budę przy górny mocowaniu (amorek wciska się tym kapturkiem i przykręca się 2 śrubami), może u Ciebie jest to samo.
zgredek27 Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 ALe te kapturki nie trzymaja... gorne mocowanie jest przykrecane na dwoch srubach a kapturek nawet nie dotyka swoim zaczepami budy wtedy. Takze to nie to... w jednym aucie z ktorym mialem do czynienia tez byly polamane i nie bylo zadnych stukow.
fafol Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 juz wszystko sprawdziłem w srodku auta wszystko gra a podczas jazdy dalej stuka jakby jakas sruba latała i obijała o plastik
fafol Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 Problem jest taki ze wymieniłem drązek stabilizatora i dalej stuki podjechałem na przegląd a tu wszystko ok,mechanik gadał ze układ kierowniczy bedzie niedługo do wymiany i tak stuka juz od roku a nikt nie wie co to jest
Bogumił Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 A co mechanik uważa za wymianę układu kierowniczego? Chce wyciągnąć maglownicę? Zanim zacznie to robić sprawdź w pierwszej kolejności gałki i wahacze.
fafol Opublikowano 21 Maja 2010 Autor Opublikowano 21 Maja 2010 gałki są dobre z tym wachaczem zobacze ale na diagnostyce było wszystko ok
Rekomendowane odpowiedzi