wojt23 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Mam nadzieję,że w meczu z NIEMCAMI Hiszpania nie bedzie miała takiego fuxa bramkowego ,go deutschaland go Pokażcie co potraficie z espania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Mam nadzieję,że w meczu z NIEMCAMI Hiszpania nie bedzie miała takiego fuxa bramkowego ,go deutschaland go Pokażcie co potraficie z espania. co ty pier... rozjadą szwabów w pył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Mam nadzieję,że w meczu z NIEMCAMI Hiszpania nie bedzie miała takiego fuxa bramkowego ,go deutschaland go Pokażcie co potraficie z espania. co ty pier... rozjadą szwabów w pył czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek (-_-) Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Mam nadzieję,że w meczu z NIEMCAMI Hiszpania nie bedzie miała takiego fuxa bramkowego ,go deutschaland go Pokażcie co potraficie z espania. co ty pier... rozjadą szwabów w pył czym? Seatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radekk2000 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Helmuty zrobią z Hiszpanią to co z Argentyną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 jak nie dawno pisał że jestem za niemcownią to mnie zjeść chcieli wątek zamykać a tu proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Niemcy pogonią Hiszpanów takie jest moje zdanie .... spośród moich faworytów został tylko jeden i niech Holandia zostanie mistrzem świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiezak84 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 paragwajowi całkiem nieslusznie został odebrany gol strzelony z niby spalonego. i czemu sędzia nie kazał powtarzac ich karnego skoro chyba z 6 hiszpanów bylo w polu karnym zanim gościu strzelił? gol hiszpanów po maksie fartowny, moim zdaniem to jest jedyna druzyna w półfinale która na niego nie zasłużyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Mam nadzieję,że w meczu z NIEMCAMI Hiszpania nie bedzie miała takiego fuxa bramkowego ,go deutschaland go Pokażcie co potraficie z espania. co ty pier... rozjadą szwabów w pył czym? grą angole i argentyna popełniła jeden podstawowy błąd strata bramki na początku meczu a pózniej niemcy to skrzętnie wykorzystali z obroną hiszpanii nie będzie im łatwo. oczywiście,że są najlepszą drużyną na tych mś no ale pozostanie im jeszcze mecz o 3-cie miejsce i tu nie mam wątpliwości które im się należy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Hiszpania może mieć problem z Niemcami ... Nie mogą sobie pozwolić na stratę gola jako pierwsi. To bardzo dobrze widać na przykładzie Anglii i Argentyny, co się może stać jak stracą bramke... dlatego Hiszpania od początku meczu powinna zaatakować Niemców i jako pierwsi strzelić bramke, wierze, że wygrają... . W meczu Brazylii z Holandią, większość ludzi stawiało Holandię na straconej pozycji...a tu wygrali 2:1, a mogło być 4:1 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobi_one Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 pozostaje Holandia :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Hiszpania może mieć problem z Niemcami ... Nie mogą sobie pozwolić na stratę gola jako pierwsi. To bardzo dobrze widać na przykładzie Anglii i Argentyny, co się może stać jak stracą bramke... dlatego Hiszpania od początku meczu powinna zaatakować Niemców i jako pierwsi strzelić bramke, wierze, że wygrają... . W meczu Brazylii z Holandią, większość ludzi stawiało Holandię na straconej pozycji...a tu wygrali 2:1, a mogło być 4:1 . dokładnie holendrzy zaczęli w końcu grać tak jak to zrobią hiszpanie w semifinale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabson765 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 dokładnie holendrzy zaczęli w końcu grać tak jak to zrobią hiszpanie w semifinale hiszpanie dzis pokazali co potrafia nie maja wogole pomyslu na gre szczerze mowiac to nie zasluzyli na wygrana... z niemcami nie maja szans niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Nie widzę innej możliwości, niż wygrana Niemców. Nie daję Hiszpanom wielkich szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Jak nie Hiszpania to kto ich może zatrzymać :?: Holandia w finale... Nie wierzę... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabson765 Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Jak nie Hiszpania to kto ich może zatrzymać :?: Holandia w finale... Nie wierzę... :gwizdanie: niestety nikt ich nie zatrzyma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Kilka meczów mogło się potoczyć inaczej bardzo dużo błędów sędziów i szkoda że FIFA nic z tym nie robi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 finał Holandia-Hiszpania amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 finał Holandia-Hiszpania amen Helmuty- Holandia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Hiszpania może mieć problem z Niemcami ... Nie mogą sobie pozwolić na stratę gola jako pierwsi. To bardzo dobrze widać na przykładzie Anglii i Argentyny, co się może stać jak stracą bramke... dlatego Hiszpania od początku meczu powinna zaatakować Niemców i jako pierwsi strzelić bramke, wierze, że wygrają... . W meczu Brazylii z Holandią, większość ludzi stawiało Holandię na straconej pozycji...a tu wygrali 2:1, a mogło być 4:1 . Tyle,że Hiszpanie strzelają po jednej bramce i to w końcówce. Z Portugalią ze spalonego,a z Paragwajem po nie uznanym golu w pierwszej części. Myślę,że jeśli nie sędzia to nikt im nie pomorze,bo Niemcy strzelają bardzo dużo bramek. Widać też,że Hiszpanów męczy już ten turniej, a kolejne mecze nie pokazały ich wyższości w piłce tylko niebywałego fuksa :gwizdanie: Mam nadzieję,że Holandia pokona Niemców w finale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi