Opublikowano 8 Maja 200818 l angela to chyba Cie raczka boli.. Srodek z nowa kiera od razu odmlodnial.. :th:
Opublikowano 8 Maja 200818 l Autor angela to chyba Cie raczka boli.. a wlasnie ze, nie... chyba nawet bym nie chciala miec...... bo w Slawkowym aucie to on mi przeszkadza.... Srodek z nowa kiera od razu odmlodnial.. :th: dzieki
Opublikowano 8 Maja 200818 l angela to chyba Cie raczka boli.. a wlasnie ze, nie... chyba nawet bym nie chciala miec...... bo w Slawkowym aucie to on mi przeszkadza.... To prawda :gwizdanie: Jak Angel jedzie moim autem to podłokietnik jest podniesiony do góry bo przeszkadza
Opublikowano 8 Maja 200818 l angela, chyba Ci już kiedyś mówiłem, że bardzo mi się podoba Twoja A4, prawda..? :th:
Opublikowano 8 Maja 200818 l Angee ale masz paskudna kiere hehe A serio to rzadko która kobietka potrafi utrzymac tak pieknie autko Pozdrowionka
Opublikowano 9 Maja 200818 l Autor angela, chyba Ci już kiedyś mówiłem, że bardzo mi się podoba Twoja A4, prawda..? :th: mowiles...
Opublikowano 14 Maja 200818 l Autor Piękna niunia sama to wszystko przerobiłaś ? :th: Nie wszystko....autko kupilam juz ze zmianami...takie chcialam ... Ja zmienilam tylko fele i kierownice....
Opublikowano 14 Maja 200818 l Autor kratki pod halogeny sam rezałeś czy kupiłeś gdzieś takie ?? Nie no...foch bedzie jak nic zeby klubowicz mowil do mnie, jak do faceta noo.... :gwizdanie: Halogeny i kratki juz byly na autku...jak je kupilam....
Opublikowano 14 Maja 200818 l kratki pod halogeny sam rezałeś czy kupiłeś gdzieś takie ?? :shocked: :polew: Angel nie wiedziałem, że jestes facetem
Opublikowano 14 Maja 200818 l Autor kratki pod halogeny sam rezałeś czy kupiłeś gdzieś takie ?? :shocked: :polew: Angel nie wiedziałem, że jestes facetem ja tez nie wiedzialam :laghing2: :laghing2: musze sie powoli chyba przyzwyczaiac...bo juz nie pierwszy raz, ktos mowi do mnie jak do faceta
Opublikowano 14 Maja 200818 l Autor A ja nie wiedzialem ze to sa halogeny.. :gwizdanie: oj ykkus swiatelka do jazdy dziennej..... tak lepiej?