Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ B5 AFN ]1.9 Tdi Nareszcie nowa kiera ...i nowe fotki :))

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sorry angela za to ałeś ale jestem po paru głębszych :wink4: i czytając, kilka informacji mi umyka

Opublikowano
  • Autor

sorry angela za to ałeś ale jestem po paru głębszych :wink4: i czytając, kilka informacji mi umyka

wybaczam..... :D

Opublikowano

angela ty masz moze rejestracje RPZ.....? bo ciekaw jestem czy to ciebie widzalem :)

Opublikowano
  • Autor

angela ty masz moze rejestracje RPZ.....? bo ciekaw jestem czy to ciebie widzalem :)

Nie.....ja mam rejestracje....TPI..... :)

Ale jak jestes z Rzeszowa...to duze prawdopodobienstwo jest,ze mogles mnie tam widziec..... :> :wink4:

Opublikowano

hehe ale myslalem ze to wlasnie ty bo tez ladna czarna b5 z takimi felgami i nowymi lampami z przodu... i kierowniczka w srodku :decayed:

Opublikowano

angela autko z.....fajne moze tylko jakies koncowy na wydech i bedzie super,ogolnie rewela :th:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

tylko pozostaje pozazdroscic i pogratulowac super furki :)

Opublikowano

Fajna ta furka fajna :good: Czasami troszke mocy brakuje, ale to ogolnie daje rade :cool1:

Opublikowano

Ale kotletujecie.. :cool1:

Opublikowano

Fura odlotowa, daj może jeszcze więcej PS i nowy wydech, 200% normy będzie przekroczone!!!

Gratulacje robi wrażenie :good:

Opublikowano

jest piekna pozdrawiam

Właścicielka czy jej audiczka? :naughty::wink4: Rozwiń swoją wypowiedź :tongue4:

angela ja bym coś z grillem zrobił :mysli: Może sobie sprawisz eSowy albo poliftowy? :wink4: poliftowy zabierz Sławkowi :naughty:

Opublikowano

No, no. Piękna furka :good:

Opublikowano

angela ja bym coś z grillem zrobił :mysli: Może sobie sprawisz eSowy albo poliftowy? :wink4: poliftowy zabierz Sławkowi :naughty:

Oddam swoj poliftowy grill w zamian za kółka :kox: Ciekawe co Angel na to :polew:

Opublikowano

Oddam swoj poliftowy grill w zamian za kółka :kox: Ciekawe co Angel na to :polew:

A to Ty jeszcze kółek nie kupiłeś :decayed:

angela daj mu jakieś pokryte rdzą stalówki za ten grill :naughty::tongue4:

Opublikowano

bardzo ladny sedan super :good:

Opublikowano
  • Autor

nie ma sprawy slonce :decayed: dawaj gril a ja dam Ci zimowki na stalowkach :polew: :polew: ( nie mowiles o jakie kolka chodzi :tongue4::nabijasie: )

Opublikowano

A jak się miewa naprawa audiolki?bo chyba coś się popsuło jak dobrze pamiętam

Opublikowano

Angela jak sie spisuja felgi, bo nosze sie zamiarem kupna takich właśnie tylko mnie to ET odstrasza, a na mniejszym trudno dostac.. :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Angela jak sie spisuja felgi, bo nosze sie zamiarem kupna takich właśnie tylko mnie to ET odstrasza, a na mniejszym trudno dostac.. :wallbash:

spisuja sie rewelacyjnie :good: ja jakbym miala kupowac takie felgi jeszcze raz, to nawet minuty bym sie nie zastanawiala :decayed:

zaloz tak jak ja dystanse 10mm i bedzie git......