Tomcio216 Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 Witam. Mam mały problem, otóż ostatnio miałem małe starcie z sarną i mam do wymiany pare części w tym jeden reflektor, ale ja chciałem od razu wymienić oba na soczewki angel eays czy jakieś podobne, mam taką prośbe: czy moglibyście mi przysłać jakieś linki na allegro albo ze sklepów internetowych tych lamp które wyście kupowali, takich lamp żeby być pewnym że będąpasowały i że elektryka mi nie siądzie bo tak czytalem na forum, po prostu takie żeby pasowały elegancko beż żadnego kombinowania. TYch aukcji na allgero jest mnóstwo i nie mam pojęcia które wybrać, aha oryginalne soczewki valeo odpadają, za duże pieniądze jak dla mnie. pozdrawiam, jezeli temat już był to wybaczcie, nawet nie sprawdzałem, troche mi się z tym śpieszy, pozdrawiam
Wihajster Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 tylko ori tzn valeo lub tyc zadnych engel eays http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,2783.0.html
pet3r Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 za porzadne angel eyes zaplacisz kase podobna do reflektorow Valeo. cala reszta paruje, slabo swieci lub nie chce sie ustawic. no i bez ciecia blotnikow nie za wiele poradzisz, mozesz poszukac dzielonych soczewek od pierwszych egzemplarzy S4, chociaz angel-eyes pasujace do rocznikow przed II liftem tez mozna szukac.
Gość rob Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 aha oryginalne soczewki valeo odpadają, za duże pieniądze jak dla mnie musisz się zdecydować, czy lampy mają być dobre, czy tanie
Reggi Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Oj tam ja mam Sonary i wszystko jest OK :th: nie paruja ale zastanawia mnie fakt ze jedna sie rusza druga nie ..ale nie mam wycietych tych fartuszków w błotniku .. wytne i zobacze Jesli sie da to zamontuje Xenon kit z czasem :th:
ykk Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 za porzadne angel eyes zaplacisz kase podobna do reflektorow Valeo. cala reszta paruje, slabo swieci lub nie chce sie ustawic. no i bez ciecia blotnikow nie za wiele poradzisz, mozesz poszukac dzielonych soczewek od pierwszych egzemplarzy S4, chociaz angel-eyes pasujace do rocznikow przed II liftem tez mozna szukac. Poza tym ringi to tylko moda ktora tak samo sie znudzi jak lexy.. a ladne seryjne soczewki zawsze beda w modzie.. :>
Reggi Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 ktora tak samo sie znudzi jak lexy.. wydaje Ci sie one ladnie wygladaja a lexy to od zawsze chłam był
ykk Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 wydaje Ci sie wink4 one ladnie wygladaja a lexy to od zawsze chłam był Nie tak ladnie jak ori.
felipe.avant Opublikowano 23 Lipca 2007 Opublikowano 23 Lipca 2007 Panowie,orginał jest orginał,żadnej popeliny i podróby,zawsze to smierdzi powypadkowym autem i domysłami.Orginał wyglada najlepiej!
Gość nuti Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 Sam miałem dylemat jakie założyć TYC, DEPO i inne wynalazki, przerobiłem wszystkie warianty wraz z organoleptycznymi poprzez obserwacje i teraz szykuje sie na wymiane po 1 sierpnia (wypłata ) tylko na VALEO soczewki :gwizdanie: :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Lipca 2007 Opublikowano 28 Lipca 2007 Wiecie co...naczytałem się tych wątków na forum... Ja osobiście mam zwykłe lampy boscha halogeny, no ale i tak auto niestety do sprzedania idzie;/ Długo się zastanawiałem, ale muszę poprzeć kolegów - na allegro wszystko bardzo ładnie wygląda, ale jak się to założy do auta, to już nie jest tak wesoło;/ lepiej chyba rozejrzeć sie za używanymi valeo soczewkami, bo w tym aucie nic nie będzie pasowało lepiej i świeciło lepiej, niz oryginał., Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi