micek Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 Witam! Mam nastepujacy problem: predkosciomierz podswietla mi sie tylko z prawej i lewej strony a na gorze zero.Chodzi o to ze tych predkosci ktorymi najczesciej sie jezdzi sa niewidoczne.Zarowke wymienilem i dalej nic.Ktos mi podpowiedzial ze sciezka moze byc spalona?!Co koledzy myslicie na ten temat.Mile widziana jak najwieksza ilosc odpowiedzi :th: Mam jeszcze probem z podswietleniem nawiewow tez ciemnosc je ogarnela.Jak sie do tego zabrac i gdzie sa w nich jakis zarowki?! stosuj 2 punkt regulaminu
sosna22222 Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 hej a sprawdzales bezpieczniki? :th:
micek Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Opublikowano 17 Lipca 2007 pewnie ze tak...podswietlenie od nawiewow zapalalo sie jak chcialo.Czasem jak sie wkur... to trzepnelem mocniej z boku nawiewow i sie zapalala teraz juz wogole nie chce...a w liczniku tak jak napisalem wymianialem i dalej sie nie pali...
sardo Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Jakie żarówki wsadziłeś ?, jeśli kupiłeś w sklepie to musisz podoginać odpowiednio blaszki aby dociskały lepiej do ścieżki.
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 rozumiem, że nie ma Kolega miernika, albo zwykłej kontrolki, żeby sprawdZić , czy jest napięcie na żarówce i przed nią...?? Pzdr
marke Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 mialem ten sam problem i znowu mam. poprostu diody sie przepalily {zarowki} i trzeba wszystko odkrecic i wstawic nowe. wczesniej zgaslo mi podswietlanie ilosci paliwam, teraz nie widze predkosci od okolo 90 do 220 naprawie to jak kupie biale tarcze do zegarow i dam inne kolorki bo sam czerwony juz sie znudzil.
Rekomendowane odpowiedzi