pawelzysk Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Witam Jestem nowy na forum, od 2006 do 2009 jeżdziłem 80 B4 potem był krótki epizod z Toyotą Land Cruiser a teraz przeprosiłem za zdradę i kupilem b6, ślicznotka w moich rękach jest dopiero 2 dni, traktuje ten post trochę jako newbie(choć tam też już jestem). Pozdrawiam Paweł Na razie seria i tak pozostanie aż troszkę się odbiję finansowo, a do zrobienia jest duzo...... i tak w kolejności : - Kola 17" może RS4 - Xenon 6000 K - Listwy drzwi, zewnętrzne Sline. - Listwy progowe s line - Listwy wewnętrzne srebrne czyste. lub srebrne carbon - Galka od s3 - Obszycie skóra lub alcantarą kierownicy i dzwigni ręcznego a w dalekiej przyszłości: - może Ciemne szyby - może RNS-e - może kierownica multi od b7 lub b8 - może podświetlanie nóg.
Cineksik Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 ładna sztuka, rób ją na czarnucha (nie zapomnij pomalować dokładek)
Adriano007 Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Ładna ta Twoja A4. Ja obecnie bujam sie A6 C5 mimo iz w profilu co innego pisze. Ta z profilu sprzedana. W każdym bądz razie sentyment do A4 został i nie wiem czy nie powróce do tegoż modelu ale właśnie w wersji takiej jak Ty czyli B6. A możesz powiedzieć gdzie ją kupiłeś i ile kosztowała? Pozdro i życze aby się spisywała
pawelzysk Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2010 Kupiłem ją z Elbląga z komisu, w w zasadzie nie kupiłem tylko się zamieniłem na Land cruisera 95 samochód jest z Wejherowa, w 2009 roku sprowadzony z niemiec. rozliczony został za 32000 zl + 10000 zł dopłaty za toyotę. na allegro kosztował 31000i myślę że za gotówkę można bybyło go wziąć za 29000-30000 bo gość ugodowy był, ale dlatego że na zamianę to nie mogłem negocjować tak się umówiliśmy. pozdrawiam Paweł Zyśk
Młody Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Jedyny słuszny kolor powodzenia w modach tylko zamiast listw na drzwi s line proponuje S4 są lepsze , bardziej widoczne .
Rekomendowane odpowiedzi