Ciepły Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Gdzies czytałem że powinna być jedna sonda w moim silniku a wydaje mi się że są dwie ? Może ktoś z Was wie dokładnie ?
Galec Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Z tego co się orientuje to wszystkie AEB miały tylko jedną sondę. Chyba że masz inny kod silnika, ja mam ANB i już są dwie ale w tedy jest elektronicznie sterowana przepustnica i czujnik doładowania w IC-ku a w AEB jest przepustnica na linkę i nie ma czujnika doładowania. Generalnie jak masz dwie sądy to idzie ją wypatrzeć, znajduje się ona zaraz za katalizatorem jak patrzysz od przodu auta lekko z prawej strony kata jest montowana
Ciepły Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Opublikowano 27 Maja 2010 Ja mam AEB kod silnika napewno lecz jestem na 99.9% pewnien ze są dwie
Buba Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 zmien dane w profilu jak masz aeb, a nie masz czasem amerykanina?
Ciepły Opublikowano 27 Maja 2010 Autor Opublikowano 27 Maja 2010 Dane się zgadzają Gdy wklepuje Vin w etke to wyskakuje rynek USA ... ps. Autem jeździł jakiś bogaty dziadek z niemiec wszystko sprawdzone od śrubek na których trzyma się ramka w zderzaku po końcówki wydechu kiedyś coś gość mi nawiązał a ASO że auto było wyprodukowane na rynek USA lecz on je kupił dla siebie ...
Buba Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Dane się zgadzają Gdy wklepuje Vin w etke to wyskakuje rynek USA ... AEB z USA ma dwie sondy
Buba Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Nic mi sie wiecej nie przypomina, kiedys na spota przyjechal wlasnie kolo taka i bardzo wszyscy zdziwieni byli
Rekomendowane odpowiedzi