SkOs Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Witam posiadam niunie rocznik 96 Czy ktos by mogl mi podzucic jakies dobre amortyzatory na tyl ktore beda nadzwyczajnie komfortowe i wmiare cena taka do ~400 zl ? Czytalem na forach ze Monroe sa do d*py a bilsteiny kozackie I pytanie gazowe , olejowe , czy gazowo olejowe ? dzieki za odpowiedz
zgredek27 Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Nie ma samych gazowych amortyzatorów, jak jest gaz jest tez olej w nim. Olejowe bardziej komfortowe, gazowo-olejowe bardziej sztywne. Co do marki...zalezy jak Cie budzet ogranicza i w jakich cenach cos znajdziesz, nie bierz tanich smieci, kiedys montowalem takie do citroena...i zamarzaly na sztywno przy minusowych temp
tomasz-gorz Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 kolega z forum polecił mi Sachsa jak sie zdecydujesz to pisz do TOM77 ma w dobrych pieniądzach.
Bulczas Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Ja mogę dodać jak kupiłem auto to miałem sachsy na seryjnych sprężynach i było bardzo komfortowo dla mnie za bardzo Rozważ te Bilsteina B4
_Solar_ Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 kolega z forum polecił mi Sachsa niedrogie i nawet dobre amorki
Elber Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 ja właśnie jestem po wymianie amorków założyłem Sachsy i jestem zadowolony ,w sumie cała wymiana tylnych wyszła mnie 370zł (320 amorki + 50 odboje i osłony)
marcelinho Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 na Sachsach zrobiłem ponad 50tyś jeszcze maja 70% bo ostatnio diagnosta sprawdzał.
Rekomendowane odpowiedzi