KubaTarnów Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Witam serdecznie wszystkich forumowiczow , zwracam sie do was z zapytaniem jako do fachowcow i mam nadzieje ze cos mi poradzicie;) Jestem posiadaczem A4 99rok. autko bylo kupione po lekkiej kolizji jest juz pienie naprawione i polakierowane ale jest problem ze swiatlami awaryjnymi!! zalaczaja sie podczas jazdy na okolo 1 minute po czym gasna na minute i tak w kolo...bardzo prosze o wskazowki gdzie szukac przyczyny takiego zachowania...Pozdrawiam
szamot Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Włącznik awaryjnych do wymiany, a czy kierunkowskazy pracują prawidłowo?
Samaelos Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 A może to alarm (albo jego pozostałość)?
KubaTarnów Opublikowano 30 Maja 2010 Autor Opublikowano 30 Maja 2010 dodam ze śwatła awaryjne dzałaja normalnie i kierunkowskazy tez...alarm jest lecz kabelek do syreny mam odpety bo piszczy...moze to faktycznie alarm??
marcins237 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Jeśli twierdzisz że masz alarm a syrenka piszczy po podłączeniu spróbuj go odłączyć... Myślę że kolega Samaelos ma rację.
grzesiek88 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 jeżeli piszczy to na 100% alarm Poza tym Zapraszam na spoty Tarnowskie jak i Brzeskie
Rekomendowane odpowiedzi