adamFox Opublikowano 23 Lipca 2007 Opublikowano 23 Lipca 2007 witam wczoraj wieczorkiem byłem w sosnowcu no i spotkałem paru kumpli .... jeden z nich chce kupić auto=>OPLA no i jeden z nich namawia go na AUDI :th: ( a wszyscy stoimy koło mojej niunki) rozmowa: (cytuje) ... -a ty wiesz wogóle co oznaczają te kółeczka na grilu te cztery??? - no to jest znaczek audi -to ty gówno wiesz!(śmiech) -a co to niby oznacza? - każde jedno kółeczko oznacza każde 100tys bezawaryjnej jazdy.... a że ma aż ich cztery to chłopie 400tys!!! ... a ile ma OPEL??? -...?? - jedno!!! i to jeszcze PRZEKREŚLONE !!!!!!!!!!!!!! - :/ .... ale żem się usmiał :thumbup: :polew: :D niepowiem że już tego niesłyszałem ale jak to tłumaczył kolesiowi to tamtego aż rwało!! heheheheh i wszyscy się z niego nabijali ... kolesiowi aż "gule" chodziły bo obstawia za OPLEM... oczywiście każdy ma swoje zdanie ...ale....
Gość nuti Opublikowano 23 Lipca 2007 Opublikowano 23 Lipca 2007 a miejsca w których kółka zachodzą to dodatkowe 50tyś czyli razem 550tys
moskal Opublikowano 23 Lipca 2007 Opublikowano 23 Lipca 2007 chcialbym przejechac 550 000 km bezawaryjnie
Reggi Opublikowano 23 Lipca 2007 Opublikowano 23 Lipca 2007 buahahaha :polew: dobre tłumaczenie nie nawidze opli
jacko998 Opublikowano 23 Lipca 2007 Opublikowano 23 Lipca 2007 Jeżdziłem siedem lat oplem od nowości i nic mi się nie psuło. Ale jak kupiłem audi (już drugie) to na pewno się nie przesiądę na opla.
Rekomendowane odpowiedzi