Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grupowy chiptunning, program u aligatora, Tychy , zbiera zapisy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

28 wrzesień 9 rano

Opublikowano

22 wrzesień bez problemów :tongue4:

cieszę się jak dziecko już :D oby motorownia była zdrowa :gwizdanie: tylko te terminy mnie troszkę wkurw... :disgust:

Może Tobie nie pasowało wcześniej, bo terminy są, także nie rozumiem co Cię wkurwiło :gwizdanie:

Opublikowano

ja mam 28 09 godzina 13 :) A wogole na poczatku byla mowa Tychach (gdzie mial to zrobic Aligator) a nie Katowicach :gwizdanie: Czy pomimo zmiany miejsca zostanie to zrobione przez Aliego??? Bo teraz to juz mam mentlik w glowie :wallbash:

Opublikowano

22 wrzesień bez problemów :tongue4:

cieszę się jak dziecko już :D oby motorownia była zdrowa :gwizdanie: tylko te terminy mnie troszkę wkurw... :disgust:

Może Tobie nie pasowało wcześniej, bo terminy są, także nie rozumiem co Cię wkurwiło :gwizdanie:

chłopie nie wiem czemu się od początku uczepiłeś mojej osoby ale nie za bardzo mnie to interesuje. Gdy ja dzwoniłem najwcześniejszy wolny termin był właśnie w tym dniu którym podałem i proszę Cię uspokój swe sutki ;)[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2010, 12:49_________________________________________________

ja mam 28 09 godzina 13 :) A wogole na poczatku byla mowa Tychach (gdzie mial to zrobic Aligator) a nie Katowicach :gwizdanie: Czy pomimo zmiany miejsca zostanie to zrobione przez Aliego??? Bo teraz to juz mam mentlik w glowie :wallbash:

nic się nie martw zmienili tylko lokalizację:) wcześniej mieli adres w Tychach a teraz w K-ce. Tak jak była mowa wcześniej jest to firma Dynosoft, a Twym autkiem zaopiekuje się Ali. Telefon który podałem kieruje bezpośrednio do niego.

Opublikowano

Wielkie dzieki za info badboy :good:

A tak nawiasem to mi lepiej jechac z Zakopca na K-ce niz na Tychy :gwizdanie:

Opublikowano

Hej.

Można się jeszcze dopisać?

Opublikowano

Jako że nie mogłem się dodzwonić do Aliego podjechałem tam dziś do warsztatu bo akurat byłem w okolicy... Zakład dopiero co przeniesiony wręcz bym powiedział że jeszcze w stanie surowym.. Na hamowni stal jakiś EVO X także coś tam już Ali działa (chyba że to jego) Dogadałem się z nim co do terminu i teraz mam takie pytanie do was.

Bo jako ze mam AHU i tylko 90 koni to chciałem od razu wymienić wtryski na 216 żeby chociaż do tych 90 dołożyć jakieś 40 kucy więcej bo na razie to auto się toczy a nie jeździ :P i Ali wyliczył mi za wszystko 2 kołka.. (program tysiąc i wymiana wtrysków tysiąć) Czy to dobra cena?? bo się w tym nie orientuje ?? Aha i podłączył mi furę pod kompa i ponoć mam jakiś błąd na dolocie i za mało barów czy coś takiego ?? i to też jeszcze jakieś kurcze dodatkowe koszty :/ także z mojego taniego chip tuning nic nie wyjdzie i niezła sumka mi się uskłada :/

Opublikowano

A podal jakas cene za te dodatkowe naprawy lub moze ktos zna cennik na takie uslugi??? Bo teoretycznie kazdy z nas moze byc skazany na takie ,,dodatkowe naprawy" i ciekawy jestem ceny takiej naprawy. Wiem ze ceny moga byc przerozne (w zaleznosci od usterki) ale chodzi mi o przyblizenie kosztow kasowania bledow i tym podobnych drobnych usterek ktore uniemozliwia wykonanie poprawnego wiruska :gwizdanie:

Opublikowano

Lista nie została zamknięta, więc moim zdaniem tak.

Lista została zamknięta 15 września. strona 6 kolego kacper :wallbash:

Opublikowano

Zawsze mozesz zadzwonic czy podjechac do Aliego.. umowic sie i powolac sie na A4 Klub i ze nie zdarzyles sie dopisac :tongue4: jesli dobry z Ciebie negocjator to pewnie Ci Ali w tej samej cenie zrobi choc na liscie Cie nie bedzie :wink4:

Opublikowano

Informacja że lista zostanie zamknięta 15 lub mknie ku zamknięciu, a konkretna info że tak się stało to wg. mnie znacząca różnica :gwizdanie:

Przepraszam kolego adameczek jeśli wprowadziłem w błąd, najlepiej skorzystaj z rady kolegi seves'a :hi:

Opublikowano

Co to znaczy aktualna lista i mknie ku zamknięciu :gwizdanie:

Po co wpisałem termin skoro nie raczyłeś go ująć na tej Twojej aktualnej liście :mysli:

Może lepiej byś wykazał trochę własnej inicjatywy i podał konkretny koszt przy takiej liczbie chętnych :hi:

kolego odsyłam na forum z Octavii. Jeśli byś czytał troszkę uważniej doczytałbyś iż Aligator jest na urlopie do 15 września i dopiero po tym terminie można będzie dzwonić i pytać o jakiekolwiek konkrety czy to związane z ceną czy terminami. Poniżej masz aktualną listę już z Twoją datą na specjalne Twe życzenie :P kolego ja jestem takim samym uczestnikiem grupowego chipowania jak i Ty, nie jestem żadnym przedstawicielem jakieś firmy tuningowej, także wyluzuj troszkę:) tylko staram się troszkę nagłośnić temat na poszczególnych forach aby zebrać odpowiednią ilość osób,a wtedy może zejdziemy troszkę niżej z ceny, jasnowidzem tez nie jestem, także konkretnej ceny nie jestem w stanie Ci podać. Mknie ku końcowi gdyż w najbliższym czasie zostanie zamknięta.

Może lepiej byś wykazał trochę własnej inicjatywy i podał konkretny koszt przy takiej liczbie chętnych :hi:

chłopie a co ja mam proszę bardzo do tego jaka będzie cena? i o jaką niby inicjatywę Ci chodzi ? możesz uklęknąć na kolanach przed Alim jak chcesz:P im więcej ludzi tym lepiej a co z tego wyniknie dowiemy się po 15 września. Aha i to nie jest jakaś moja aktualna lista, tylko nasza kolego. Myślę że wszystko już teraz powinno być jasne.

:hi:

1.Mike86 golf 1.9 tdi 1z+++

2.robertobadzio Oll 1,9tdi BXE z DSG - 20 wrzesień

3.Guciek81

4. akolo - Octavia 2.0 TDI BKD- 20 lub 21 wrzesien do południa

5. akolo (kolega) - VW Passat 1,9 TDi 130 KM - 22 wrzesien

6. akolo (kolega) - Seat Toledo 1.9 TDi 105 KM - 22/23 wrzesien

7. badboy9589 - Audi A4 - 1.9TDI AWX 131km - 20 wrzesień

8. Tomek 40 - Audi A4 - 1,9 TDI 115 km AJM - 23 wrzesień ( przed południem )

9. Kacper - A4 AVF 1.9 tdi 131PS QUATTRO 20 lub 22.09

10.Zięć - Laguna II 2.0 dci 150PS 20 lub 22.09

11.Marek-A4 110 PS QUATTRO

12. __atomek__ - Octavia 1.9 TDi BXE -- 21 wrzesień przed południem

13.emano-a4 awx 131KM

14. szafa a4 1,9 ajm

15. Matti OII (Outlander 4x4) 2,0TDI BSY 140KM -- 22 wrzesień najlepiej do południa

16. barnie Octavia II 1.9 TDi BXE - najlepiej 24 września po południu

17. sancho A4 2001r 1.9 TDI AWX - 23 wrzesień od rana

18. sancho (kolega) A4 1.9TDI 96r 1Z - 23 wrzesień od rana

19. vaver BMW 320d 04r - 25 wrzesnia od rana (8-9 ??) ( chyba ze w sobote 25 nie pracują?) to 24 od

rana (8-9 ??) ( chyba ze w sobote 25 nie pracują?) to 24 od rana.

20.Piotrek1sss-audi a3 1.9tdi 105KM

21. Seba78 Alfa 156 2.4JTD 136KM

15 września lista zostanie zamknięta.

weź Ty się chłopie w końcu uspokój troszkę, bo wiek już zaawansowany, nie możesz się tak denerwować włóż okulary i czytaj ze zrozumieniem, specjalnie dla Ciebie informacja została wtedy pogrubiona, no ale jak widać jesteś jeszcze cięższym przypadkiem :D Masz jeszcze coś do zarzucenia ? Chłopie masz jakieś problemy emocjonalne ? :mysli: z tego co mi wiadomo dzisiaj jesteś na wirusku, więc troszkę się Twe sutki powinny uspokoić ;)

Opublikowano

pochwalcie się jakie wyszły wam wyniki po chipie jak to nie jest żadna tajemnicą :)

Opublikowano

pochwalcie się jakie wyszły wam wyniki po chipie jak to nie jest żadna tajemnicą :)

Może kacperek nam sie pochwali :gwizdanie:

Opublikowano

:gwizdanie: my już po i wyszło fajnie: audi 165.5 ps 389 Nm, renault 177 ps i 390 Nm :good:

Trwało to cały dzień, ale Wojtek podchodzi naprawdę profesjonalnie do tematu więc możecie być spokojni o swoje cudeńka.

Troszkę szwankuje mi przepływomierz i miała być mała korekta 27ego ale narazie odpuszczę :tongue4: Wykres wkleję jutro.

Pytałem Wojtka czy chętni mogą się jeszcze dopisać i wyraził zgodę :cool1:

Opublikowano

:gwizdanie: my już po i wyszło fajnie: audi 165.5 ps 389 Nm, renault 177 ps i 390 Nm :good:

Trwało to cały dzień, ale Wojtek podchodzi naprawdę profesjonalnie do tematu więc możecie być spokojni o swoje cudeńka.

Troszkę szwankuje mi przepływomierz i miała być mała korekta 27ego ale narazie odpuszczę :tongue4: Wykres wkleję jutro.

Pytałem Wojtka czy chętni mogą się jeszcze dopisać i wyraził zgodę :cool1:

pogratulować wyniku ;)

a jaki silnik był w renault ? 2,2 DCI ? czy jak to się tam zwie :P

Opublikowano

Wkleiłem wykresik w odpowiednim dziale gdyby ktoś chciał looknąć :wink4:

Laguna II po lifcie z motorkiem 2.0 DCI 150 ps w serii wyszło troszkę więcej, ale i pracy duużo więcej, potrzeba ogromnej cierpliwości.

Dzięki Ali :hi:

Jak wasze furki po rolkach :mysli:

Opublikowano

U mnie docelowo wyszło 165km i 386nm,wcześniej było ponad 400 nm ale Ali zrobił korektę,stwierdził,że to troszkę za dużo,tak więc obniżył moment do bezpiecznej granicy i ustawił go bardzo płasko.Auto zmieniło się na wyraźny + tyle,że pogoda nie pozwala sprawdzić do końca modu bo trakcja odcina moc na 3 pierwszysch biegach. :)

ps.seria wyszła 136km i 345mn. POzdro.