Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grupowy chiptunning, program u aligatora, Tychy , zbiera zapisy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a u kogo jest po 700 pln przy grupowce?

Grupowy CHIPTUNING EcuProject Wrocław i chyba o Rogala w Wawie....

Opublikowano
:hi: Czy z moim ALG da się cos podkręcic? W jaki sposób?Chcę minimum 220 PS :wink4:
Opublikowano

Kurde, ale Wojtek będzie miał teraz roboty... przez ten grupowy, a miałem jechać na indywidualną korektę. Teraz się nie dopcham :kwasny:

Ale może jak sie dodzwonie to chwile dla mnie znajdze, pojade - spotkam sie i pogadam z klubowiczami. Może nawet ktoś mnie przepuści :)

Opublikowano

a u kogo jest po 700 pln przy grupowce?

Grupowy CHIPTUNING EcuProject Wrocław i chyba o Rogala w Wawie....

te 700 pln w EcuProject to dotyczy tylko starych sterownikow. U Rogala z tego co pamietam za Q tez jest dodatkowa oplata - wiec jak to wszystko wezmiesz pod uwage to nie zawsze wychodzi, ze Ali jest drogi.

Opublikowano

Mój samochód już się hamuje :decayed:

rano po pierwszym pomiarze wyszło 138 km (nie pamiętam ile NM).

Za jakieś 2h odbieram autko, to wrzucę pierwszy wykres z grupowego chipowania :kox::silacz:

Opublikowano

Mój samochód już się hamuje :decayed:

rano po pierwszym pomiarze wyszło 138 km (nie pamiętam ile NM).

Za jakieś 2h odbieram autko, to wrzucę pierwszy wykres z grupowego chipowania :kox::silacz:

gratki tolek, ja jeszcze musze uzbierac sie w cierpliwosc do maja:P a pogoda sie robi wiec po zimie autko ma byc cacy :naughty:

Opublikowano

@tolek85, zapytaj w moim imieniu czy z korektą softu lub ze sprawdzeniem tylko czy wszystko OK moge sie wcisnąć ?

Cieżko sie dodzwonić do Mistrza od naszych Nm.

Opublikowano

było:

139,3 KM @ 4049 i 327,8 NM @ 1956

jest:

166,9 KM @ 4014 i 380,7 NM @ 2395

Jak myślicie?

Ali powiedział, ze turbo jest w bardzo dobre kondycji, silnik OK, mam mały spadek mocy przy 3200 obrotach, powiedział, że to pasek, a raczej napinacz. Ale mam tak zostawić to i nic nie robić. Program bezdymny (trzeba to zweryfikować)

Wrażenia, na 2gim biegu rwie asfalt :naughty:

Wieczorem dam wykres [br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 15:43_________________________________________________aha,

@ julo23, ali powiedział, ze trzeba się poprostu dodzwonic i zapisać, ale terminy to połowa / koniec czerwca...[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 15:43_________________________________________________316a34a093b4d641med.jpg

81ed644bc2a3d476med.jpg

[br]Dopisany: 27 Kwiecień 2011, 16:56_________________________________________________Zdecydowanie polecam tym, którzy się jeszcze nie zdecydowali na program, Ali ogarnia to w pełni profesjonalnie.

GODNY POLECENIA TUNER naszyk klekotów :good:

Opublikowano

gratuluje! ja mam termin na 10 maja :)

Opublikowano

Dzieki @tolek

troche sie połamałem terminem.

Masz taki sam program jak ja, tez bezdymny na 165Kuni tylko ja ze 144. I tyle samo Nm. Tak samo mi napinacz dołuje na wykresie. Mamy w podobnym stanie auta. :wink4:

Widze że sie pozieniało u Aliego, chyba że to nowa siedziba.

Opublikowano

Ja Panowie na 30 maja i spokojnie poczekam !! Bo warto !!

Opublikowano

@tolek85, zapytaj w moim imieniu czy z korektą softu lub ze sprawdzeniem tylko czy wszystko OK moge sie wcisnąć ?

Cieżko sie dodzwonić do Mistrza od naszych Nm.

a tak z ciekawosci - co chcesz korygowac? jakies problemy? cos Ci sie nie podoba? na cos trzeba zwrocic szczegolna uwage?

Opublikowano

Miałem grzebane przy turbo.

Opublikowano

Hej, tez bym byl chetny:) w moim 1,9 awx:) nie wiecie jak tam maja z robota?

Opublikowano

Hej, tez bym byl chetny:) w moim 1,9 awx:) nie wiecie jak tam maja z robota?

niestety grupowka juz zamknieta. wszyscy juz maja ustalone terminy i strojenie jest w trakcie. zawsze mozesz sprobowac zadzwonic do Aligatora i z nim zagadac - ale zaznaczam, ze moze byc problem z dopisaniem sie do grupy.

Opublikowano

beda jeszcze jakises zapisy do Aliego?

Opublikowano

beda jeszcze jakises zapisy do Aliego?

zawsze predzej czy pozniej cos sie pojawia. jestes druga osoba z tego forum, ktora sie spoznila na zapisy. zacznij robic liste, rozgladnij sie na innych forach i na pewno grupa sie zbierze. a jak grupa zacznie sie tworzyc to sie ugadacie z Aligatorem.

Opublikowano

A u mnie wyszło takie coś

dfa12abd9c4fad18m.jpg

Opublikowano

A u mnie wyszło takie coś

,

takie pytanie z mojej strony-czuc te 10-15 koni w jakims stopniu? ja mam silnik BNA 140 km i zastnawiam sie-osoba z forum mowila mi ze seryjnie w tym silniku jest 150km i wzrost max 165 km..czy sie oplaca ..chce poznac opinie

Opublikowano

boneso, zauważ ze u mnie jest duży przyrost na momencie a to on głównie odpowiada np za przyśpieszenia, ogólnie to czuć ze byłem na programie ;):good: