Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zniżki dla klubu A4 kuj-pom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W TYM WĄTKU WPISUJEMY ZNIŻKI JAKIE UDAŁO SIĘ NAM ZAŁATWIĆ DLA NASZEGO KLUBU :a4fan:[br]

Opublikowano

Fajna inicjatywa :good: Wątek przypiety.

Opublikowano
  • Autor

dzis wywalczyłem 15% zniżki na części i płyny eksploatacyjne do naszych audiczek w Moto Gomoll na ul.Ks.Skorupki 125B

tel.(52) 348-77-06 prosić Marcina a tu strona internetowa http://www.motogomoll.za.pl/start.html :hi:

Opublikowano

10 % zniżki na usługi fryzjerskie smiley dla wszystkich smiley

Salon Fryzjerski E&K - Ewelina Kwiatkowska

Pałucka 6

tel. 667-290-768

Opublikowano

Ja mam 10% zniżki na laserfight, jak ktoś się będzie wybierał, to chętnie karty użyczę ;) Oprócz tego od czasu do czasu mogę od kumpla pożyczyć kartę 30% zniżki do Gordona ;)

Opublikowano

tańsze naprawy telefonów komórkowych

-części orginalne albo zamienniki

-osuszanie po zalaniu

-i inne

jak co to PW

Opublikowano

Najtańsze, solidne, sprawdzone pranie wnętrza samochodu, również z dojazdem do klienta - wiadomość na PW

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

ktos kiedys byl zaintereowany hamownia koszt hamowni (tylko oska)ze znizka wynosi 50zl ale min. 5 autek zainteresowani na pw i bede robil liste :hi: oraz chip-tuning przez program-ale te ceny sa do ugadania w zaleznosci od liczby aut.PROGRAM JEST ROBIONY INDYWIDUALNIE POD KAZDE AUTO-NIE GOTOWIEC..

LISTA:

1.MAJKI

2.RENIU

3.NEWMAN

4.GURBAN6

5.ARTURB6

6.DROPSONE

7.JEDREKX

Opublikowano

ktos kiedys byl zaintereowany hamownia koszt hamowni (tylko oska)ze znizka wynosi 50zl ale min. 5 autek zainteresowani na pw i bede robil liste :hi: oraz chip-tuning przez program-ale te ceny sa do ugadania w zaleznosci od liczby aut.PROGRAM JEST ROBIONY INDYWIDUALNIE POD KAZDE AUTO-NIE GOTOWIEC..

LISTA:

1.MAJKI

2.RENIU

3.NEWMAN

4.GURBAN6

5.

Mam pytanko, a u kogo ten chip tuning :mysli:, bo bym był może chętny :>

Opublikowano

LISTA:

1.MAJKI

2.RENIU

3.NEWMAN

4.GURBAN6

5.

szkoda że tylko ośka :(

Opublikowano

LISTA:

1.MAJKI

2.RENIU

3.NEWMAN

4.GURBAN6

5.ARTURB6

jezeli termin byl by miedzy 20 a 31 lipca to ja tez jestem chetny...

Opublikowano

dropson to jesli termin bedzie Tobie odpowiadal to odstapie Ci swoje miejsce bo mi az tak w tym rou nie zalezy na hamowaniu

Opublikowano

Artur... min 5 autek a nie max 5 autek :cool1:

Opublikowano

tak tak tylko ze rozmawialem z Rafim i mowilem mu ze mi bardziej by odpowiadal sierpien...a jesli bedzie to lipiec to np Dropson moze wskoczyc w moje miejsce :cool1:

Opublikowano

Proszę państwa ...

za 2 - 3 tygodnie zapowiada sie gruby spot ... bo bedziemy mieli gości z innego regionu :cool1:

Fajnie by było jak by była duuuza frekwencja ...

Opublikowano

Pomyliłeś Kieras tematy?

Opublikowano

o kurde rzeczywiscie :decayed:

:hi:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
:hi: Kiedy ta hamownia i gdzie?Mam jeszcze trochę zaoszczędzone kasy,ale takie upały i wszystko idzie na :drinks: .Boję się że nie zostanie mi nic na hamownię :polew: Pozdrawiam i życzę dużo :JC_fan: w te upalne dni .