Opublikowano 14 Lipca 200619 l ... i brak szyberdachu. Na co ci ten szyberdach??? co by czółko zjarać, jak jest klima to to zbędny bajer Widzisz ... jadac wieczorkiem przez las lub powoli w trasie wole miec otwarty dach niz sie dusic nawet z klimą dokladnie tak .... B4 TDI to mialo ... to byly czasy ..... jednak szyber daje duzo frajdy ..........
Opublikowano 14 Lipca 200619 l u mnie dziala w obie strony, ale niestety nie mam szyberdachu, a bardzo chcial bym
Opublikowano 15 Lipca 200619 l ... i brak szyberdachu. Na co ci ten szyberdach??? co by czółko zjarać, jak jest klima to to zbędny bajer Widzisz ... jadac wieczorkiem przez las lub powoli w trasie wole miec otwarty dach niz sie dusic nawet z klimą dokladnie tak .... B4 TDI to mialo ... to byly czasy ..... jednak szyber daje duzo frajdy .......... Oj tak , łezka się w oku kręci jak sobie przypominam zloty ... jeździło się w otwartym dachu ... :twisted:
Opublikowano 15 Lipca 200619 l baskecior, na mazurach sobie przypomnisz :mrgreen: 1 auto mialem bez szyber i strasznie wtedy plakalem, wiec rozumiem Twoj bol i cierpienie...
Opublikowano 15 Lipca 200619 l u mnie też działa domykanie z kluczyka :mrgreen: wyjawił mi to Pan, który zakładał mi alarm :razz: szyber fajna rzecz np na pogodę taką jak dzisiaj w Wawie - bez klimy jeżdziłem w poprzednim aucie miałem szyber i bardzo sobie chwaliłem - nie miałem klimy
Opublikowano 15 Lipca 200619 l Żółwiu wezme sprzęt i ci ten szyber wyrezam na spocie ... tak po znajomości za free !!!
Opublikowano 15 Lipca 200619 l U mnie domykanie szyb i szyberdachu działa ale otwieranie nie :mrgreen:
Opublikowano 17 Lipca 200619 l u mnie tak samo sprobowalem domknac szyby wszystko elegancko.... no to sprobowalem otworzyc a wtedy nic... i to normalne ze szyby sie domykaja a drzwi sie nie rygluja? juz wiem poprzedni wlasciciel powiedzial ze w servisie audi mu odlaczyli otwieranie drzwi z kluczyka... oczywiscie zeby utrudnic prace wlamywaczowi
Opublikowano 6 Lutego 200719 l ja mam zamek na pilota z niestandardowego alarmu. w sumie mozna powiedziec ze nie z fabrycznego bo jest to alarm firmy cobra a oni wlasnie wyposazaja fabrycznie audi-ki w te bajery. nie mniej jednak tu moje pytanie. kiedys jak sie bawilem pilotem (programowanie i takie tam) domknely mi sie szyby. niestety ten wyczyn udalo mi sie zrobic tylko raz. czekam na sugestie.
Opublikowano 6 Lutego 200719 l Może spróbuj dłużej przytrzymać przycisk do uzbrajania alarmu. Też mam niefabryczny i tak działało - no ale po odłączeniu akumulatora coś się spierr... i domyka szybki bez mojej zgody
Opublikowano 6 Lutego 200719 l juz probowalem. efekt taki ze drgnie tylko leciutko do gory i koniec.a przy otwieraniu to samo zjawisko tylko ze w dol.
Opublikowano 6 Lutego 200719 l Kolego wrzuć fotkę pilota albo napisz model alarmu to ci napiszę jak zaprogramować domykanie szyb
Opublikowano 6 Lutego 200719 l Wracając do domykania szyb to już w Golfach III na początku 90-tych lat były wersje z domykaniem
Opublikowano 6 Lutego 200719 l jutro wieczorem napiszę ci jak to zrobić muszę zerknąć w firmie na schemat bo dokładnie nie pamiętam tego modelu i nie chcę cie wprowadzić w błąd
Opublikowano 6 Lutego 200719 l Wracając do domykania szyb to już w Golfach III na początku 90-tych lat były wersje z domykaniem potwierdzam miałem Golfa III 97r. i miałem domykanie i otwieranie szybek z kluczyka a w swojej A4 .... też to mam :twisted:
Opublikowano 7 Lutego 200719 l Kolego schiller żeby w twoim autku alarm domykał szyby musisz dołożyć dodatkowy sterownik np. unster firmy amt u mnie taki kosztuje 30 zł wystarczy podłączyć 4 przewody i będzie domykał szyby automatycznie po każdym załączeniu alarmu.
Opublikowano 7 Lutego 200719 l a moge go u ciebie zamowic? masz jakas stronke tej firmy? no i do tego jakis schemacik by sie przydal. i dzieki na info.
Opublikowano 7 Lutego 200719 l Mam takie sterowniki na stanie jak chcesz to mogę ci przesłać mogę też przygotować ci instalację żeby to łatwo było podłączyć (4 przwody) jeżeli masz trochę pojęcia o elektronice podłączysz bez problemu