Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Domykanie szyb z kluczyka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe. wiedzieliscie ze jak zamyka sie auto kluczykiem i przytrzyma sie go z 3 sekundy w pozycji zamknięcia to sie zamykają szyby ? niedawno pokazal mi szwagier ze tak jest. Najpierw kody klimatronika i teraz te domykanie szyb. takze audi na zawsze bedzie panowalo u mnie. wiecie jeszcze o czym czego ja nie wiem :wink: :mrgreen:

Opublikowano

No ja nie wiedzialem bo mam domykanie szyb z pilota,sprawdze jak skoncze prace :mrgreen: ,mnie non stop moja furka pozytywnie zaskakuje,w koncu to Audi :wink:

Opublikowano

wszyscy to wiedza ale sie tym nie chwala :razz: u mnie to nawet da sie zrobic z pilota.poprostu masz moduł komfortu :razz:

Opublikowano
  • Autor
wszyscy to wiedza ale sie tym nie chwala :razz: u mnie to nawet da sie zrobic z pilota.poprostu masz moduł komfortu :razz:

no ja np nie wiedzialem. a pilota nie mam do c.z. i musze kluczykiem zamykac niunie

Opublikowano

no ja też mam domykanie z kluczyka :) a co do rzeczy co mogą Cie zaskoczyć to jak sie przekręci kluczyk w stacyjce na drugi stopień to sie drzwi ryglują :) ja tak mam :twisted:

Opublikowano

Przytrzymaj kluczyk w pozycji otwierania to audi znowu cie zaskoczy :mrgreen:

Opublikowano

Ja tez mam , hehe, a niewiedzialem :roll: z pilota tez mam taka mozliwosc, ale niewiem jak kable polaczyc ...

A co niby sie dzieje jak sie przytrzyma przy otwieraniu ?? :neutral:

Opublikowano

Jakbyś miał szyber to też byś miał niespodzianke :wink:

Opublikowano
Jakbyś miał szyber to też byś miał niespodzianke

Same niespodzianki, czemu nikt o tym nie pisze ? :roll: Co jeszcze jest tajemniczego w A4 ?? :mrgreen:

Opublikowano

samo piękno :mrgreen:

Opublikowano

piszcie o takich ciekawostkach bo jak niunie dajeje moje siostrze zawsze zapomina domknac szybki teraz juz nie zapomni po tym bajerku z kluczykiem

:grin::grin::grin::grin::grin:

Opublikowano

Tylko gorzej jak z tylu sa na korbke wtedy tym magicznym sposobem nic nie poradzim :razz:

Opublikowano
Tylko gorzej jak z tylu sa na korbke wtedy tym magicznym sposobem nic nie poradzim

No chyba ze masz elektryczne z tylu :razz: A co sie stanie jezeli przytrzymam kluczyk przu otwieraniu??

Opublikowano
No chyba ze masz elektryczne z tylu :razz: A co sie stanie jezeli przytrzymam kluczyk przu otwieraniu??

Szybki się otworzą :razz:

Opublikowano

jak ja trzymam w pozycji otwierania to sie szyby nie otwierają :roll: powiem więcej , nic poza odryglowaniem drzwi sie nie dzieje :roll:

Opublikowano
jak ja trzymam w pozycji otwierania to sie szyby nie otwierają powiem więcej , nic poza odryglowaniem drzwi sie nie dzieje

No tak jest, wiec chyba nie ma nic przy otwieraniu :roll:

Opublikowano
jak ja trzymam w pozycji otwierania to sie szyby nie otwierają powiem więcej , nic poza odryglowaniem drzwi sie nie dzieje

No tak jest, wiec chyba nie ma nic przy otwieraniu :roll:

a u mnie się otwierają wszystkie cztery :cool:

Opublikowano

u mnie też :mrgreen:

Opublikowano

jak to nic sie nie dzieje?? Jak jest domykanie to jest rowien otwieranie....u mnie domykaja sie 2 szyby i szyberdach, a otwieraja tylko szyby

[ Dodano: 2006-07-13, 10:07 ]

a czy ja wiem czy to taka ciekawostka....wiekszosc aut to ma

Opublikowano
jak to nic sie nie dzieje?? Jak jest domykanie to jest rowien otwieranie....u mnie domykaja sie 2 szyby i szyberdach, a otwieraja tylko szyby

a czy ja wiem czy to taka ciekawostka....wiekszosc aut to ma

Nie powiedziałbym , że większośc aut ma moduł komfortu , a już sczególnie , takie które mają ładnych kilka lat :mrgreen: