Gwerty Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 (edytowane) Witam. Po wielu godzinach obecności na forum z poprzednią a4 b5 postanowiłem pokazać swoją kolejną. . Założeniem był sedan 1.9 TDI i po kilku tygodniach poszukiwań udało mi się znaleźć godną sztukę. Wyposażenie dość ubogie, ale za przemówił stan auta. Wyposażenie standardowe: -silnik ajm - climatronik - asr -el szyby (tylko przednie) -el lusterka grzane - podgrzewane spryskiwacze -klapa na pilota -zamykanie otwieranie szyb z pilota -pół fis -skórzana kierownica -skórzany mieszek, gałka zmiany biegów - welurowe fotele - felgi Alu 15 zaraz po zakupie: mody: - skórzane kubły + boczki zmienione kremowe Recaro + boczki z kremową skórą - tunel 2 din -grzane pupy - wskaźnik ciśnienia oleju i doładowania -sub z avanta - boczek bagażnika ze schowkiem - nowa turbina garrett od awx( stara puściła olej w komin) - wycięty kat - założone czujniki cofania - zmienione na kamerę cofania - osłona pompy abs - usunięte oznaczenia z klapy - głośnik CB w lampce podsufitki - duże prawe lusterko -koncówki tłumika -fis -zegary ala rs4 -ramki na zegary -kiera s'ka , customs. Teraz kiera od a6c7 pogrubiona -bixenony USA obecnieFullLed USA +Drl -zderzak rs4 przod oryginalny + halogeny -gril rs4 -samopoziom -program na 170KM - symphony, rns-d, rns-e--> chinska podjebka rnse - felgi 18 " scirocco + dystanse 5mm -opony vredestein ultra sesanta 225/40 r 18 - tarcze przod 288-》312-》320 obecnie 345mm -gwint kw v1 - rozporka górna z a6c5 -4 elektryczne szyby -fotele recaro -czarna podsufitka -pakiet oswietlenia wnetrza. -oswietlenie wnetrza led -podswietlane klamki w czarnym macie. -dekory kevlar - klapa bagażnika automat -tylna półka z roletą Co do planów to na razie - dokonczenie wnetrza w kevlarze -lusterka składane fotochrom z odudowach w kevlaru - clh z diodami rgb - zderzak rs6 tył - ogolnie skonczyć wnetrze. rolety drzwi tył. - napewno jeszcze w praniu wyjdzie wiecej wiosna2012 lutu 2013: zewnetrznie było kremowy plastidip. , pomarańczowy plastidip stan obecny : wnętrze i lampy niebawem:) Edytowane 6 Marca 2023 przez Gwerty
rafalekx Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 - zbiornik płyny na dwie pompki 6,5l 4,5 l. z tego co kojarzę wystarczy i chyba większych nie było Upewnij się bo chyba w poliftach były montowane większe i miejsce na 2 pompkę już tam jest Ładne autko plany też dobre A większa felga kiedy? :gwizdanie:
jozek726 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 fajne auto nie chcesz czasem pognić osłony na pompe abs-u ? dawaj na PW kiera z esy by sie przygada fajne auto
margerita Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Świetne auto, z dbałością o każdy szczegół :oklaski: ksenony i nowe felgi zwieńczą dzieło Jak dla mnie brakuje jedynie w bagażniku skrzynki zimnego lecha :drunk: :drunk: pzdr margerita & bartas
MercDG Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 AJM Super furka, a tych foteli to zasdroszcze :gwizdanie: planowane modyfikacje jak najbardziej na +
LAKIER88 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Piękny sedan najważniejsze ze czarny, wypoleruj sobie papierkiem wodnym i pastą końcówki wydechu Przydała by się jak wyżej kolega pisał kierownica od s4 koła masz nie najgorsze ogólnie spoko Można jeszcze szybki ściemnić całość delikatnie na czarno
Gwerty Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 wydech specjalnie sobie, zrobiłem na czarno i tak zostanie. podoba mi się bardziej czarne niż świecące fajki. a i autko nie jest czarne tylko ciemnko granatowe. kolor to LZ5L. bardzo mi sie podoba bo nie jest czystko czarny tylko bardzo ciemny granat;)
MercDG Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 wydech specjalnie sobie, zrobiłem na czarno i tak zostanie. podoba mi się bardziej czarne niż świecące fajki. a i autko nie jest czarne tylko ciemnko granatowe. kolor to LZ5L. bardzo mi sie podoba bo nie jest czystko czarny tylko bardzo ciemny granat;) Jak bedziesz miał czas i ochote to dadaj fotke z tymi czarnymi fajkami chetnie obejże jak to wyszło bo w sumie czarnych fajek jeszcze nie widziałem
Gwerty Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 - cb HARRY III z czerwonym podświetlaniem - antena sirio ml-145
pitman Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 kolor wnętrze felunek bo kupiłem taki na zimę
jozek726 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 wszystko ładnie, pięknie tylko to drewno
Gwerty Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 zamiast drewna jest juz czarny mat. tylko fotek nie zrobiłem jeszcze
jozek726 Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 zamiast drewna jest juz czarny mat. tylko fotek nie zrobiłem jeszcze
Armi Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 Ledy i halogeny to trochę za dużo jak na jeden zderzak :gwizdanie:
joker-lukasz Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 ostatnio widziałem Twoje autko w Suwałkach.. czemu nie wpadasz na SPOTy?? PS ładny czarnuch ale felga prosi się o większą by się auto z tłumu wyróżniało
Gwerty Opublikowano 1 Września 2010 Autor Opublikowano 1 Września 2010 bo jak jestem w suwałkach to mam problem z netem i nie wiedziałem nic o spocie. z chęcią bym wpadł.
joker-lukasz Opublikowano 1 Września 2010 Opublikowano 1 Września 2010 bo jak jestem w suwałkach to mam problem z netem i nie wiedziałem nic o spocie. z chęcią bym wpadł. jak masz lapka to bierz do parku ja jak u siebie w domu nie miałem a przyjeżdżałem to zawsze obierałem kurs na park
Rekomendowane odpowiedzi