Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] a4 by gwerty kavlar & Plasti Dip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po wielku podejściach udało mi sie skonczyć bixy w czarnym macie.

09f09973ce1b624emed.jpg

dd47d95f9232cdc4med.jpg

ffc39a3fb25e558dmed.jpg

teraz montaż do auta i zakończone.

normalnie kosa :)

kiedy montujesz je na auto?

Opublikowano
  • Autor

jak by sie pogoda troche poprawiła

a co do popiołki 2 din czarny mat. to orginalnie była w drewnie:)

jest pomalowana podobnie jak ramka lewarka i ramka przycisków. musze powiedziec ze neizle wyglada w czarnym macie. moim zdanie lepiej niż drewno:)

Opublikowano

oj to ja takich rzeczy robił nie będę aczkolwiek też póki co mam drewno.

Nie wiem czy wiecie ale w ASO wersja z drewnem jest najdroższą wersją jaka jest dostępna.

Piłowałem ostatnio to drewno w A4 i ku mojemu zdziwieniu tam są faktycznie wsadzone elementy drewniane. Oblane przezroczystą warstwą ochronną, ale w środku jest drewno ;-)

Opublikowano

piękniiiiiiiiiiiiiiiiiiie wyszło :hi:

Opublikowano
  • Autor

wiem ze jest drewno pod ochronnym lakierem.

ale sam wiesz jak ciężko jest dorwać czarny mat na rynku wtórnym. nikt nie chiał sie zamienić to poszło pod farbę. i jestem zadowolony, bo drewna nie trawiłem

Opublikowano

ja będę bardziej cierpliwy i będę szukał ;-)

Opublikowano

ja będę bardziej cierpliwy i będę szukał ;-)

Jak nie chcesz tracic ori drzewna, to jaby ją okleił folią w czarnym macie, ja mam tak zrobione klamki i jest :good:

Opublikowano

i idzie to później ściągnąć ?

Opublikowano

i idzie to później ściągnąć ?

bez najmniejszego problemu, i drzewno na tym nie ucierpi :wink4:

ale Koniec Ot, jak coś zapraszam na PW :wink4:

Gwerty, jaki koszt przełożenia tego wsadu od Diesla? I czy da się go przełożyć z zegarów z 95r. do tych z 2000? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

co do wsadu to robił mi to kumpel z poznania. myśle ze sie nie da wrzucc wsadu z 95roku do zegarów z 2000r.

ale napewno da sie wsadzic zegary z 2000r do auta z 95roku. kwestia tylko przerobienia wtyczek i kodowania. bo immo w 95 masz w kompie a nie w licznikach. a lampkę immo idzie uciszyc na dwa sposoby:)

Opublikowano

co do wsadu to robił mi to kumpel z poznania. myśle ze sie nie da wrzucc wsadu z 95roku do zegarów z 2000r.

ale napewno da sie wsadzic zegary z 2000r do auta z 95roku. kwestia tylko przerobienia wtyczek i kodowania. bo immo w 95 masz w kompie a nie w licznikach. a lampkę immo idzie uciszyc na dwa sposoby:)

dobrze, wiedzieć, bo się przymiarzam do zmiany na Fis, a jakby się trafiły po pieniądzach to wolałbym już te z białym podświetleniem :good:

Opublikowano
  • Autor

te z białym podświetlaniem i elektronicznym zegarkiem w dobrym stanie szczególnie od a4 w dobrych pieniądzach to rodzynki.

ale nie mówie, że nie jest możliwe kupienie

http://allegro.pl/audi-a4-lift-99-01-2-4-v6-automat-zegary-licznik-i1308674479.html

to mój.

Opublikowano

te z białym podświetlaniem i elektronicznym zegarkiem w dobrym stanie szczególnie od a4 w dobrych pieniądzach to rodzynki.

ale nie mówie, że nie jest możliwe kupienie

http://allegro.pl/audi-a4-lift-99-01-2-4-v6-automat-zegary-licznik-i1308674479.html

to mój.

no wiem właśnie, a mi by pasowały jeszcze od diesla :disgust:, bo nie mam tego wsadu na podmiankę :wallbash:

Opublikowano

dawaj foty na aucie :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

nowy mod:

może z nie najwyższej pułki, ale udowadnia ze można wsadzis orginalny sub od avanta b5 do sedana.

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=177698.new#new[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 11:53_________________________________________________potrzebuje fegl z oponami 18'' jak ktos ma jakis ciekawy pomysł czekam na propozycje co by pasowało do granatowej a4. mam swój typ ale chce poznac opinię publiczną. :hi:

Opublikowano

wiem że oklepane ale RH Turbo się pięknie prezentują ;-)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

korzystając z chwili

zrobiłem dziś w końcu kilka zdjęć auta na czarnym bixach i światłach do jazdy dziennej w miejscu długich:

961c0d9afca13d0cm.jpg

834f991955cf2b5em.jpg

4379135ae30137cfm.jpg

i dla porównania bixenon i zwykła żarówka h7 osram nigth breaker

0f4ed94085f4e603m.jpg

Opublikowano

nowy mod:

może z nie najwyższej pułki, ale udowadnia ze można wsadzis orginalny sub od avanta b5 do sedana.

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=177698.new#new[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 11:53_________________________________________________potrzebuje fegl z oponami 18'' jak ktos ma jakis ciekawy pomysł czekam na propozycje co by pasowało do granatowej a4. mam swój typ ale chce poznac opinię publiczną. :hi:

http://moto.allegro.pl/mercedes-felgi-lorinser-rs8-turbina-21-oryg-amg-i1396817073.html

http://moto.allegro.pl/5x112-18-8-5-9-5j-amg-mercedes-audi-a4-vw-passat-i1434490567.html

:wink4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

nie miałem jeszcze czasu zciągnąc starych ledów z kratek :tongue4:

Opublikowano

spoko wyglądają te ledy jako światła dzienne, jak zrobisz fotorelację to zabieram się u siebie za to :wink4:

powiedz mi jeszcze jak malowałeś ramkę od grilla w czarny mat to zdzierałeś cały chrom jakoś? czy tylko go przejechałeś papierem