Maxiu Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Pora przedstawić pierwsze fotki mojego niebieskiego Avanta z pakietem chrom. Jak zdążyłem się już rozeznać, niewielu podziela mój entuzjazm do tego typu wyglądu Co by jednak wszystkich uprzedzić, nie planuję dodawania chromowanych nakładek na lusterka, chromowanych listewek na atrapie chłodnicy, ani diodowych listewek... Będzie jeszcze tylko chromowana listwa na krawędzi klapy bagażnika No dobra, koniec gadania. Pora na fotki - 2000 A4 Avant 1.9 TDI: Pozdrawiam
jozek726 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 według mnie chrom pakiecik jest ale tej listwy nie dokładaj pewnie ze mna aju sie nie zgodz z tym pakietem chrom ale co tam :tongue4: jakieś plany co do auta? fajny avancik
jnx Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 mi też się podoba chrom pakiet, ale listwa FE. standardowo. Lepiej powiedz co planujesz
Maxiu Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2010 Planów, co do modów na razie nie ma. Wiem napewno, że: 1.) Z większymi kółkami nie zamierzam eksperymentować. Po poprzednim aucie się wyleczyłem - nie w PL 2.) Listwa na klapie ma zakryć zaprawki na jej rancie, które ostatnio zrobiłem - poprzedni właściciel niechlujnie otwierał klapę w niskim garażu. Na fotkach tego nie widać, ale w rzeczywistości wnikliwszy obserwator to wychwyci. No dobra, z planów na już, to zrobić rozrząd, wymienić olej, filtry i inne płyny :tongue4:
jozek726 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Planów, co do modów na razie nie ma. Wiem napewno, że: 1.) Z większymi kółkami nie zamierzam eksperymentować. Po poprzednim aucie się wyleczyłem - nie w PL 2.) Listwa na klapie ma zakryć zaprawki na jej rancie, które ostatnio zrobiłem - poprzedni właściciel niechlujnie otwierał klapę w niskim garażu. Na fotkach tego nie widać, ale w rzeczywistości wnikliwszy obserwator to wychwyci. No dobra, z planów na już, to zrobić rozrząd, wymienić olej, filtry i inne płyny :tongue4: to jest standard
A-rek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Planów, co do modów na razie nie ma. Wiem napewno, że: 1.) Z większymi kółkami nie zamierzam eksperymentować. Po poprzednim aucie się wyleczyłem - nie w PL 2.) Listwa na klapie ma zakryć zaprawki na jej rancie, które ostatnio zrobiłem - poprzedni właściciel niechlujnie otwierał klapę w niskim garażu. Na fotkach tego nie widać, ale w rzeczywistości wnikliwszy obserwator to wychwyci. No dobra, z planów na już, to zrobić rozrząd, wymienić olej, filtry i inne płyny :tongue4: to jest standard no i :?: to zle :?: czasami zastanawiam sie czy to jest A4-klub.pl czy moze A4 Tuning Klub.pl
manny90 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ładna sztuka. Ori chromy wokół okien i relingi są Ja bym jednak felgę zmienił, ale każdy robi to co mu się podoba Najważniejsze, żebyś ty był zadowolony Edit! Proponuję wypolerować fajeczki, wtedy będzie full chrom pakiet
ranyjulek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Czyżby mój kolor? Chrom pakiet zawsze mi się podobał, ale tylko w parze z alu-relingami, tak jak u Ciebie. Zamiast listwy chrom na bagażnik zbierałbym na lakiernika Felga moim zdaniem szpeci, mógłbyś chociaż założyć 16". Nie pogorszy to komfortu. Autko ładne, choć, wbrew powszechnej opinii panującej na forum, wnętrze bez "drzewianych" dekorów jest dla mnie zbyt ponure.
aju Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 chrom chrom listwa Ten znaczek z tyłu TDI to nie jest z wersji PD? ogólnie auto ładna sztuka
Rekomendowane odpowiedzi