Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

no to i ja pokaze moje malenstwo B5 1.9TDI tylko i az 90HP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wiec moje cudo to audiczka z 96roku.piekna,zadbana,z przodu lampy soczewkowe z tylu zamowilem juz inne ciemniejsze,alufelgi 15'' ENZO.zamowilem rowniez grill przedni bez znaczka;) tu sa fotki mojej pieknosci;) http://polskajazda.pl/Samochody/Audi/A4/12397

Opublikowano

Wszystko cacy,tylko te felgi masz troche małe :kwasny:

Opublikowano

Ciekawe lampki z przodu.. :> Sam je malowales? :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

ale dowcipne:p nie nie malowalem ich:D a felgi faktycznie male...a raczej gumy za duze:p powinny byc niskoprofilowe i felgi kolo 17.ale spokojnie...na wszystko przyjdzie czas...;) moze jakos nie dlugo sie go obnizy...zobaczymy

Opublikowano

blondyna4 to nie mialo byc smieszne.. :polew: Serio pytam. Bo nie widzialem jeszcze takiego modelu zeby mial normalny odblysnik tylko w dlugich.. :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

takie kupilem bo takie mi sie podobaly i wazne jest to ze dobrze i fajnie swieca;) ale nie podobaja Ci sie?

Opublikowano

Fajne fajne. Wyrozniaja sie.. :rolleyes:

Opublikowano

Ładny sedan, fanie wyglądają te lampy :a4fan:

Kierunki do zmiany i większe felgi

Opublikowano

No całkiem całkiem moze być podobają mi sie przednie swiatełka

Opublikowano

Ogolnie Ok .. felgi troszke małe , i ten gumoleon na kierownicy wygląda paskudnie :dance: ..ob szycie kierownicy to wydatek ok- 80 -100 zł ..- skórka perforowaną ;)

I widze ze zderzaki pod lampy nie były cięte bo lampka prawa troszke odstaje i krzywo odrobinke :rolleyes:

Opublikowano

Ciekawe te lampki pasuja do koloru :a4fan: ale felga musi być większa :hi:

Opublikowano

fela większa i gleba :cool:

Opublikowano

Auto ładne, lampy przód pasują bardzo do koloru. I tak jak koledzy pisali musisz zmienić felunek na większy :a4fan:

Opublikowano

zmień kierunki w błotnikach,lampy z tylu na poliftowe no i jakaś felga by sie przydala :naughty:

Opublikowano
  • Autor

panowie;) tak dla jasnosci obszycie kierownicy jest skórzane;) tylko moze tego nie widac...lampy tylne juz zamowione i grill przedni;)

Opublikowano

no skóra na kierownicy jest tylko chyba za slabo naciagnieta. a co do pzrednich lamp SUPER ciekaw jestem zdjec po zmianach (tylnie lampy, gril itd) bo widze ze masz ciekawy gust

pozdro

Opublikowano
  • Autor

hehe ciekawy gust? ja poprostu nie lubie tak zwanego wiejskiego tuningu.chce zrobic te lampy tylu w miare pod kolor bo sammochod jest ciemny,lampy przednie w miare tez ciemnawe a z tylu ten czerwony sie rzuca w oczy;) Ty masz dobry gust z tego co widze po Twojej audioli i jak bys mial jakies podpowiedzi dla mnie co moge zrobic jeszcze to bylbym wdzieczny;) pozdro

Opublikowano

Ty masz dobry gust z tego co widze po Twojej audioli

dzieki ale troche bym zmienil w Twojej ale to juz kwestia gustu :)
Opublikowano

ładne lampki przednie. mało spotykane. felunek dużo za mały. 17" to minimum :thumbup:

lampki tylne do wymiany, czyli to co masz w planie no i grill bez znaczka i bedzie miodzio cichociemna :a4fan: