Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[ALL] Co to za sprężyny??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, wyczailem ostatnio na aukcji zawieszenie i po zdjeciach i numerze seryjnym na amortyzatorze wychodzilo na to ze jest to 1be do a4 b5. tranzakcja dokonana zawieszenie doszlo i jakims dziwnym trafem sprawdzilem ze kupilem owszem 1BE ale tylko amory, sprzedajacy wogole nie wiedzial co sprzedje wiec na niego nie mozna za bardzo liczyc ale wstawiam zdj sprezyn i moze ktos doradzil by co to za springsy i o ile obnizaja :kox:

tutaj zdj sprezyn:

p1010101i.jpg

a tu amortyzatory:

gp10101131.jpg

przepraszam jesli to nie ten dzial, bede bardzo wdzieczny za odpowiedzi :hi:

Opublikowano

może podaj jakieś numerki które widnieją na springach? :gwizdanie: bo po kolorze ciężko będzie coś powiedzieć :cool1:

Opublikowano

Amory wygladaja na oryginalne...[br]Dopisany: 07 Czerwiec 2010, 18:33_________________________________________________A niebieskie sprezyny obnizajace to robi firma AP, ale nie wiem czy TYLKO ona... :mysli:

Opublikowano

nie mam tych numerkow bo sprezyny leza w Polsce u mnie w domu i jeszczze ich nie widzialem ale na tej dluzszej widnieje napis uni a4ha a na dluzszej uni a4 va (tyle udalo mi sie przeczytac ze zdjec)

Opublikowano

a4 ha to nic innego jak A4 HinterAchse a a4va to nic innego jak A4 VoderAchse.

Uni- typuje :universal

Opublikowano

to gdzie panowie szukac tych numerow? poprosze tate, zrobi mi fotke i wstawie :przebiegly: