Skocz do zawartości
IGNOROWANY

VIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska - dyskusje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fakt, Ive swoje w d*pę dostał :decayed

:polew:

Opublikowano

ja mówie o trunku który mozna normalnie wypic i zapić , a nie o spirytusie którego walą juz nałogowcy :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Od razu nałogowcy, to już się napić nie można :wink4:
Opublikowano

fakt, Ive swoje w d*pę dostał :decayed:

ja mam tak zawory zwarte , że ni h*ja :cool1::decayed: , jakiś pedzio z twojej bandy "11-stu prędkich onanistów" chciał mnie w ucho wypukać ale dwa trzysekundowe strzały i byliście wszyscy na glebie :cool1::kox: :kox:
Opublikowano

Wszystkich wybierajacych sie z dzieciakami prosze o PW z wiekiem dziecka,w celu aktualizacji listy.

:)

Opublikowano

Jako, że mam do Jarosławca 30 km nie będę się zapisywał ale możecie na mnie liczyć (chyba, ze mi ślub jakiś wypadnie). Umyjcie swoje furki bo zorganizuję nam mega sesję zdjęciową na pasie startowym obok Jarosławca... Będą zdjęcia na nowe kalendarze i może jakieś inne materiały drukowane.

Opublikowano

W tytule przelewu prosze podawac nick z forum.

Doszla wplata od PAWEł ANDRZEJ BOGUSZ i nie wiem komu dopisac zaliczke :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Doszla wplata od PAWEł ANDRZEJ BOGUSZ i nie wiem komu dopisac zaliczke :gwizdanie: :gwizdanie:

...jak chcesz Bieniek to mi możesz dopisać... :naughty:

Opublikowano

...jak chcesz Bieniek to mi możesz dopisać... :naughty:

Wypsiu zaliczka poszłaby na kasztelanki :cool1:

Bieniek napisz na tym głównym zlotowym wątku,zeby w tytule pisali nick, bo tutaj nie każdy zagląda[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 16:19_________________________________________________

możnaby sie pokusić o koment rodem naszych adminów... :szukaj:

:decayed::naughty:

Opublikowano

to moja

Opublikowano

to moja

:polew: :polew: :polew: :polew: mogłem zakłady przyjmować i pewnie nieźle bym zarobił :polew: :polew:

Opublikowano

to moja

...moskal ja byłem pierwszy... :>

Opublikowano

to moja

...moskal ja byłem pierwszy... :>

przepraszam , myślałem ze sie uda :decayed:

Opublikowano

A ten ośrodek to pewny jest ? Niedawno widziałem, że był na sprzedaż :mysli:

Opublikowano

...nie jest pewny i jeszcze do tego jak Tomeks to organizuje :naughty: na ale może się wszystko uda ... :kox::decayed:

Opublikowano

W razie co niech każdy weźmie namiot , też będzie za***iście. :P

Gość -makaveli-
Opublikowano

W razie co niech każdy weźmie namiot , też będzie za***iście. :P

ja wezme 2 osobowy...mogę czyjąś panne przygarnąć na nocleg :polew:
Opublikowano

...nie będzie taka źle aby wóda była :decayed: to i w aucie się przekimasz albo w krzaczyskach :kox:

Gość -makaveli-
Opublikowano

aby wóda była :decayed:

to się nazywa profesjonalne podejście :kox:
Opublikowano

Kupiliśmy go , tak więc jest pewny :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...