poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 podobno nieźle przymasował jak na ciebie to wystarczy, że machnę ci nad uchem i padniesz na zawał
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Walcie się na ryj :kox: przemówił :kox: :kox:
lukaszr Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 przemówił :kox: :kox: Masz jakiś problem koleżko, czy Ci zawinąć z liścia ? :naughty: :naughty:
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 przemówił :kox: :kox: Masz jakiś problem koleżko, czy Ci zawinąć z liścia ? :naughty: :naughty: jak ty zawijasz z liścia to tak jakby mucha przeleciała :polew:
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 czy Ci zawinąć z liścia ? :naughty: :naughty: w Jarosławcu sie zgłosze :naughty: :naughty: :naughty:
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 czy Ci zawinąć z liścia ? :naughty: :naughty: w Jarosławcu sie zgłosze :naughty: :naughty: :naughty: jak będzie cie broda swędziała to ten liść akurat cie podrapie :polew: :polew:
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 czy Ci zawinąć z liścia ? :naughty: :naughty: w Jarosławcu sie zgłosze :naughty: :naughty: :naughty: jak będzie cie broda swędziała to ten liść akurat cie podrapie :polew: :polew: gorzej bedzie jak mnie dópa zaswędzi :kox: :kox:
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 czy Ci zawinąć z liścia ? :naughty: :naughty: w Jarosławcu sie zgłosze :naughty: :naughty: :naughty: jak będzie cie broda swędziała to ten liść akurat cie podrapie :polew: :polew: gorzej bedzie jak mnie dópa zaswędzi :kox: :kox: to gorzej...żółty bolec się przez dredziki nie przebije :kox: :kox: :polew: :polew:
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 czy Ci zawinąć z liścia ? :naughty: :naughty: w Jarosławcu sie zgłosze :naughty: :naughty: :naughty: jak będzie cie broda swędziała to ten liść akurat cie podrapie :polew: :polew: gorzej bedzie jak mnie dópa zaswędzi :kox: :kox: to gorzej...żółty bolec się przez dredziki nie przebije :kox: :kox: :polew: :polew: jak poslini to sie przbije :naughty: :kox: :kox:
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 podobno nieźle przymasował jak na ciebie to wystarczy, że machnę ci nad uchem i padniesz na zawał byli już tacy co straszyli, a później leżeli w kącie i palca ssali :gwizdanie:
jarko Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Ja pier**le... Wy w Warszawie to wiecie jak się zabawić
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 byli już tacy co straszyli, a później leżeli w kącie i palca ssali :gwizdanie: ja nigdy nie straszę to zostawiam koksom
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 byli już tacy co straszyli, a później leżeli w kącie i palca ssali :gwizdanie: ja nigdy nie straszę to zostawiam koksom tja... :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Uważajcie gnidy, bo wyślę na Was Spankiego ... ale chwila, ten chicken stchórzył i nie jedzie. Poproszę Azunię to Was doprowadzi do porządku :kox: :kox: :naughty: :naughty: :evil: :evil:
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 jak się kobitkami zastawiasz to już musisz być faktycznie cień człowieka
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Uważajcie gnidy, bo wyślę na Was Spankiego ... ale chwila, ten chicken stchórzył i nie jedzie. Poproszę Azunię to Was doprowadzi do porządku :kox: :kox: :naughty: :naughty: :evil: :evil: OOOłłłłłłłłł JEAH :kox: :kox: :kox:
dziadek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 dziadek nas wszystkich dopilnuje aby było grzecznie :polew: jeżeli o mnie mowa to będzie: :bicz3: do momentu aż mi ktoś piwa da i stanie się moim dozgonnym przyjacielem :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Uważajcie gnidy, bo wyślę na Was Spankiego ... ale chwila, ten chicken stchórzył i nie jedzie. Poproszę Azunię to Was doprowadzi do porządku :kox: :kox: :naughty: :naughty: :evil: :evil: OOOłłłłłłłłł JEAH :kox: :kox: :kox: ...czyżbyś Poziek lubiał wielkopolskie "zwisdolepy" ??!!
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Uważajcie gnidy, bo wyślę na Was Spankiego ... ale chwila, ten chicken stchórzył i nie jedzie. Poproszę Azunię to Was doprowadzi do porządku :kox: :kox: :naughty: :naughty: :evil: :evil: OOOłłłłłłłłł JEAH :kox: :kox: :kox: ...czyżbyś Poziek lubiał wielkopolskie "zwisdolepy" ??!! łysa pałko mówiłem ołłl jeah na samą myśl o Azuni
Azunia Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Uważajcie gnidy, bo wyślę na Was Spankiego ... ale chwila, ten chicken stchórzył i nie jedzie. Poproszę Azunię to Was doprowadzi do porządku :kox: :kox: :naughty: :naughty: :evil: :evil: OOOłłłłłłłłł JEAH :kox: :kox: :kox: ...czyżbyś Poziek lubiał wielkopolskie "zwisdolepy" ??!! łysa pałko mówiłem ołłl jeah na samą myśl o Azuni co tu się dziejej robaczki?!
Rekomendowane odpowiedzi