miron78 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 ku***a,ludzie który Mironowi wygadał,że jest zlot no właśnie nikt - dobrze, że proboszcz na wtyki nad morzem - bo do teraz bym nie wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 co mnie tu obgadujecie? ja wcale tak dużo nie pije... np do Faziego to prawie nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 no właśnie nikt - dobrze, że proboszcz na wtyki nad morzem - bo do teraz bym nie wiedział a,no to jak już wszystko wiesz,to zapraszamy ...zlot jest 6-8 wrzesień,rezerwuj wolne i wal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 dobrze, że Hugo wybrał serwer za 1890,00zł - bo przynajmniej ma kase na wszystkie zloty do 2019r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 co mnie tu obgadujecie? ja wcale tak dużo nie pije... np do Faziego to prawie nic ta,bo ręce Ci się tak trzęsą,że połowę rozlewasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 co mnie tu obgadujecie? ja wcale tak dużo nie pije... np do Faziego to prawie nic ta,bo ręce Ci się tak trzęsą,że połowę rozlewasz... Dominiku w tym wieku ręce się jeszcze nie trzęsą :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Dominiku w tym wieku ręce się jeszcze nie trzęsą :gwizdanie: pożyjemy...zobaczymy... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Dominiku w tym wieku ręce się jeszcze nie trzęsą :gwizdanie: pożyjemy...zobaczymy... :gwizdanie: Ty już nie będziesz miał tyle co ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Dominiku w tym wieku ręce się jeszcze nie trzęsą :gwizdanie: :decayed w tym wieku trzęsie się tylko jedna ręka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Dominiku w tym wieku ręce się jeszcze nie trzęsą :gwizdanie: :decayed w tym wieku trzęsie się tylko jedna ręka a ja myślałem że masz żonę od tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 a ja gówno napisze , tyle tylko żeby śledzić wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 a ja gówno napisze , tyle tylko żeby śledzić wątek można i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 a ja gówno napisze , tyle tylko żeby śledzić wątek dobrze że jedziesz :gwizdanie: geju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 a ja gówno napisze , tyle tylko żeby śledzić wątek dobrze że jedziesz :gwizdanie: geju odnoś sie , nie rozmawiasz ze swoim ojcem :naughty: BTW wiedziałem ze sie ucieszysz , bede ci nękał :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 a ja gówno napisze , tyle tylko żeby śledzić wątek dobrze że jedziesz :gwizdanie: geju odnoś sie , nie rozmawiasz ze swoim ojcem :naughty: BTW wiedziałem ze sie ucieszysz , bede ci nękał :kox: :kox: nękał :gwizdanie: dobrze że łatek też jedzie :> będzie się działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 a ja gówno napisze , tyle tylko żeby śledzić wątek dobrze że jedziesz :gwizdanie: geju odnoś sie , nie rozmawiasz ze swoim ojcem :naughty: BTW wiedziałem ze sie ucieszysz , bede ci nękał :kox: :kox: nękał :gwizdanie: dobrze że łatek też jedzie :> będzie się działo no jak ja mógłbym nie zabrać swojego ordynansa ???? oj bedzie sie działo :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Jak to jest konkurencje sprawnościowe po obiadokolacji w sobotę! ... przecież chętnych nie będzie bo wszyscy się napiją ... no chyba że te konkurencje sprawnościowe to chodzenie nawalonym wkoło basenu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 a ja gówno napisze , tyle tylko żeby śledzić wątek dobrze że jedziesz :gwizdanie: geju odnoś sie , nie rozmawiasz ze swoim ojcem :naughty: BTW wiedziałem ze sie ucieszysz , bede ci nękał :kox: :kox: nękał :gwizdanie: dobrze że łatek też jedzie :> będzie się działo w takim razie trzeba, jeszcze raz rozważyć ten wypad :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 a ja gówno napisze , tyle tylko żeby śledzić wątek dobrze że jedziesz :gwizdanie: geju odnoś sie , nie rozmawiasz ze swoim ojcem :naughty: BTW wiedziałem ze sie ucieszysz , bede ci nękał :kox: :kox: nękał :gwizdanie: dobrze że łatek też jedzie :> będzie się działo w takim razie trzeba, jeszcze raz rozważyć ten wypad :gwizdanie: tu sie nie ma nad czym zastanawiać :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi