miron78 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 ku***a,ludzie który Mironowi wygadał,że jest zlot no właśnie nikt - dobrze, że proboszcz na wtyki nad morzem - bo do teraz bym nie wiedział
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 co mnie tu obgadujecie? ja wcale tak dużo nie pije... np do Faziego to prawie nic
Tomeks Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 no właśnie nikt - dobrze, że proboszcz na wtyki nad morzem - bo do teraz bym nie wiedział a,no to jak już wszystko wiesz,to zapraszamy ...zlot jest 6-8 wrzesień,rezerwuj wolne i wal
miron78 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 dobrze, że Hugo wybrał serwer za 1890,00zł - bo przynajmniej ma kase na wszystkie zloty do 2019r
domjenick Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 co mnie tu obgadujecie? ja wcale tak dużo nie pije... np do Faziego to prawie nic ta,bo ręce Ci się tak trzęsą,że połowę rozlewasz...
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 co mnie tu obgadujecie? ja wcale tak dużo nie pije... np do Faziego to prawie nic ta,bo ręce Ci się tak trzęsą,że połowę rozlewasz... Dominiku w tym wieku ręce się jeszcze nie trzęsą :gwizdanie:
domjenick Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Dominiku w tym wieku ręce się jeszcze nie trzęsą :gwizdanie: pożyjemy...zobaczymy... :gwizdanie:
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Dominiku w tym wieku ręce się jeszcze nie trzęsą :gwizdanie: pożyjemy...zobaczymy... :gwizdanie: Ty już nie będziesz miał tyle co ja
Tomeks Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Dominiku w tym wieku ręce się jeszcze nie trzęsą :gwizdanie: :decayed w tym wieku trzęsie się tylko jedna ręka
nike21 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Dominiku w tym wieku ręce się jeszcze nie trzęsą :gwizdanie: :decayed w tym wieku trzęsie się tylko jedna ręka a ja myślałem że masz żonę od tego
moskal Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 a ja gówno napisze , tyle tylko żeby śledzić wątek
krzyniek Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 a ja gówno napisze , tyle tylko żeby śledzić wątek można i tak
Pucek Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 a ja gówno napisze , tyle tylko żeby śledzić wątek dobrze że jedziesz :gwizdanie: geju
moskal Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 a ja gówno napisze , tyle tylko żeby śledzić wątek dobrze że jedziesz :gwizdanie: geju odnoś sie , nie rozmawiasz ze swoim ojcem :naughty: BTW wiedziałem ze sie ucieszysz , bede ci nękał :kox: :kox:
Pucek Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 a ja gówno napisze , tyle tylko żeby śledzić wątek dobrze że jedziesz :gwizdanie: geju odnoś sie , nie rozmawiasz ze swoim ojcem :naughty: BTW wiedziałem ze sie ucieszysz , bede ci nękał :kox: :kox: nękał :gwizdanie: dobrze że łatek też jedzie :> będzie się działo
moskal Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 a ja gówno napisze , tyle tylko żeby śledzić wątek dobrze że jedziesz :gwizdanie: geju odnoś sie , nie rozmawiasz ze swoim ojcem :naughty: BTW wiedziałem ze sie ucieszysz , bede ci nękał :kox: :kox: nękał :gwizdanie: dobrze że łatek też jedzie :> będzie się działo no jak ja mógłbym nie zabrać swojego ordynansa ???? oj bedzie sie działo :kox: :kox:
adadur Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Jak to jest konkurencje sprawnościowe po obiadokolacji w sobotę! ... przecież chętnych nie będzie bo wszyscy się napiją ... no chyba że te konkurencje sprawnościowe to chodzenie nawalonym wkoło basenu...
krolu Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 a ja gówno napisze , tyle tylko żeby śledzić wątek dobrze że jedziesz :gwizdanie: geju odnoś sie , nie rozmawiasz ze swoim ojcem :naughty: BTW wiedziałem ze sie ucieszysz , bede ci nękał :kox: :kox: nękał :gwizdanie: dobrze że łatek też jedzie :> będzie się działo w takim razie trzeba, jeszcze raz rozważyć ten wypad :gwizdanie:
moskal Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 a ja gówno napisze , tyle tylko żeby śledzić wątek dobrze że jedziesz :gwizdanie: geju odnoś sie , nie rozmawiasz ze swoim ojcem :naughty: BTW wiedziałem ze sie ucieszysz , bede ci nękał :kox: :kox: nękał :gwizdanie: dobrze że łatek też jedzie :> będzie się działo w takim razie trzeba, jeszcze raz rozważyć ten wypad :gwizdanie: tu sie nie ma nad czym zastanawiać :naughty: :naughty: :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi