Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Nakładki na klamki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem , na allegro można kupić nakładki na klamki chrom ale wszedzie w opisach jest że pasują od rocznika 1996r do 2000r , moje audi jest z 95r ale wydaje mi się że wersje 96r, 97r maja takie same klamki , prosze o rade czy moge kupic klamki do rocznika 96-00 ? bedą pasowały ? I jeszcze jedno pytanko , wie ktoś może gdzie dostane listwy ozdobne wew. chrom?

Pozdrawiam !

Opublikowano

moja rada nie kupuj tych nakładek bo festyniarsko one wyglądają

Opublikowano

listwy ozdobne wew. chrom?

a co to k**wa jest :blink: :blink: :blink: :blink:

Opublikowano

te nakładki na klamki będą pasowały ale jak dla mnie :sick3:

listwy ozdobne wew. chrom?

a co to k**wa jest :blink: :blink: :blink: :blink:

no właśnie, ale chyba wolę nie wiedzieć

Opublikowano
  • Autor

ok , czyli nakładki odpadają , i chodzi mi o listwy ozdobne wewnętrzne ( mam niby drewno ) a chciałbym kupić chromowane , jeszzcze jedna żecz mi nie daje spokoju , do audi 2.8 quattro 95r alufelgi dac 16 czy 17 ? jak lepiej będzie wyglądac ?

Z góry dzięki za odp . Pozdro !

Opublikowano

ok , czyli nakładki odpadają , i chodzi mi o listwy ozdobne wewnętrzne ( mam niby drewno ) a chciałbym kupić chromowane

chromowanych nie ma , są tylko drzewnopodobne , carbonowe i pseudocarbonowe (taka jakby rybia łuska)

pseudocarbonowe są pokryte folią i przy odrobinie checi mozna ta folie zedrzeć , pod spodem jest aluminium , to alu ładnie wygląda , nie świeci sie jak psu jajca (chrom) :kox:

akurat mam komplet takich pseudocarbonowych listew na sprzedanie jakbś chciał :gwizdanie:

jak coś to pisz PW powiem ci co i jak

Opublikowano
żecz
:sick3: :sick3: :sick3:
alufelgi dać 16 czy 17
to już zależy chyba od Ciebie :)....wiadomo ze ładne 17-tki będą lepie wyglądały :) i różnicy w komforcie tez większej nie będzie miedzy 16" a 17" :. POZDRO :hi:
Opublikowano
żecz
:sick3: :sick3: :sick3:
alufelgi dać 16 czy 17
to już zależy chyba od Ciebie :)....wiadomo ze ładne 17-tki będą lepie wyglądały :) i różnicy w komforcie tez większej nie będzie miedzy 16" a 17" :. POZDRO :hi:

zakładaj 17-i tak malutkie będą[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 17:41_________________________________________________rzecz nie żecz :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Klamki to sobie daruj.Widziałem je na żywo(żałosne).Fele to 17.Cenowo jest niewielka różnica więc chyba niewarto.

Opublikowano

z klamkami to by była niezła wiocha :D odradzam stanowczo

Opublikowano

Ja mam to na co dzień :polew: . Sąsiad ma czarną A4 i klamki w sreberku. Nawet nie wiem jakich słów użyć co do tego jak to wygląda :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

ja też mam sąsiada ale ten to przechodzi samego siebie,klamki,spryskiwacze,antenka,wycieraczki,grill wszystko gold :sick3:proponuję zostac na 15" najlepszy komfort,kiedyś miałem 17 szybko zawiecha siada,trzeba uważać przy każdej dziurze by nie pokrzywić feli i nie przeciąć opony,nasze drogi to nie germanland :thumbdown:

Opublikowano

Ja uważam, że na 15-tkach autem za bardzo buja, 'za miękko'. 17-tki to najlepszy wybór. Ja mam felgi 18" i nie jest najgorzej jeśli chodzi o komfort, ale fakt - trzeba uważać.

Opublikowano

klampki sobi odpuść, spytaj sie Kowiego jaki to rarytas :polew:, a kółka wal w 17, albo 18, kupisz coś mniejszego i bedziesz potem załował :thumbdown:, tak jak pisze Bakuś, na 15 jest za miekko, a 17, to optimum, pomiędzy wygladem a komfortem

Opublikowano

A żeby nie prostować felg po sezonie i nie dostawać palpitacji serca po wjechaniu w dziurę - kup oryginalne felgi np. audi :gwizdanie:

Opublikowano

klampki sobi odpuść, spytaj sie Kowiego jaki to rarytas :polew:, a kółka wal w 17, albo 18, kupisz coś mniejszego i bedziesz potem załował :thumbdown:, tak jak pisze Bakuś, na 15 jest za miekko, a 17, to optimum, pomiędzy wygladem a komfortem

Dokładnie szerokim łukiem wszelkie nakładki chromowane czy to na klamki czy lusterka czy co tam teraz wymyslili, kiedysbyłem młodszy głupi i kupiłem to dziadostwo, nakleiłem, pomijajac efekt wizualny ta tandeta spowodowała u mnie awarie klamki kierowcy, sama nakładka odpadła wraz elementem nadwozia(klamką własciwą) myślałem że przypadek, wiec przykleiłem to na klej do szyb potrzymało sie troche czasu ale też odpadło :sick3: po ponad rocznym uzytkowaniu odpadły mi 3 klamki, aż musiałem kupić używane klamki ori, poszły w kolor nadwozia taqk jak było na początku i teraz nawet niechce mysleć o tym wynalazku, a co do nakładek posżły do ludu jeszcze :kox:

Nie polecam wszystkiego co przykleja sie na klej na zewnatrz auta :sick3: :sick3:

Opublikowano

tylko na tych felach nie jeździjcie za szybko po Wrocławiu