Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Honda S 2000-gdzie tuning mech? (Tak, wiem, ze to nie to forum :-D)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, wiem, ze to nie forum Hondy :>.

Jednocześnie temat jest na tyle uniwersalny, ze postanowiłem się zapytać.

Czy ktoś może polecić tunera (najlepiej w Wawie, ale nie jest to warunek konieczny), który z Hondy S 2000 zrobi 300-stu konne monstrum?Chodzi o zajęcie się tematem od samego początku, poprowadzenie go (załatwienie/sprowadzenie ewentualnych części, chip tuning itd itp.) i zakończenie (bestia będzie nie tylko mruczeć, ale też pomykać)

Warunek konieczny: mamy "pewność", ze polecany warsztat jest w stanie sobie poradzić - nie piszcie proszę wpisów typu "Warsztat Krzycha jest super, od 2-ch lat robi TDI, to i na pewno tutaj sobie poradzi" albo "Przejeżdżałem obock/Widziałem info w necie - piszą, że robią wszystko". Potrzebuję namiar na relatywnego pewniaka.

Warunek bardzo pożądany: rekomendowany warsztat już kiedyś z sukcesem przerabiał Hondę S 2000.

Z góry dzięki za wszelakie namiary.

Opublikowano

Firma Tomson - kolega robil tam auto, co prawda nie s2000 tylko celice ale z 1.8 zrobili mu 300+ KM (w tej chwili chyba 318). Mial z nimi kilka problemow, m.in. po 1 dniu jazdy zawory wpadly do cylindrow i goscie strasznie dlugo trzymaja auta w warsztacie (przynajmniej z jego autem tak bylo) ale gendralnie profesjonalnie podchodza do tematu. Nawet ktorys z dawnych klubowiczow robil u niego A4, pamietam, ze auto bylo nazywane GT28RS czy cos kolo tego.

Opublikowano

Skontaktuj sie z Rogallotim - W-wa ul. Mineralna 26.

On robi różne marki, więc udzieli informacji czy ewentualnie podejmie się robienia tego autka, ewentualnie poradzi co z nim zrobić

Opublikowano

a firma ktora to ogarnie na poziomie: http://www.ecu-performance.com.pl/

ostatnio widziałem honde na światłach z logo tej firmy, zaraz obok miała naklejkę dwóch podtrzymujących się dziadków o lasce i obok napis TDI :decayed:

Opublikowano

Poziek Rezacz Garage sp. Z o.o.

- kompleksowy tjuning mechaniczny, pomiar mocy na najnowocześniejszej hamowni dupooscylującej

- wszelkie kity, instalacje turbo, biturbo, triturbo, quattro turbo, nitro i kompresor

- strzały z laczka, z kopyta, z dyńki

- felgi aluminiowe do 15"

Zapraszam

Opublikowano

Poziek Rezacz Garage sp. Z o.o.

- wszelkie kity,

prawdę mówisz poziu :polew:

Opublikowano

- strzały z dyńki

Muhahaha....Poziu - szacunek :D :D

Opublikowano

Doswojej oferty dorzucam rownierz tzw. lakierowanie artystyczne za pomoca dluta :decayed:

zajefajny temat :thumbup:

zeby nie byc egoista to rownierz polecam Tomsona, Jetronic i specow od Hondaty w Wawie :wink4:

Opublikowano

:oklaski: :oklaski: :oklaski:

Zadał mi pytanie BWD (czyt Bardzo Ważny Dyrektor), z takich co to albo dajesz zarąbistą rekomendację, albo łgasz, że nie masz pojęcia. W razie rekomendacji nietrafionej możliwe negatywne kosekwencje dla mnie, a ten mi tu "Poziek Rezacz..." z qwa bajerą i dłutem.

No ja nie mogę

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Wielkie dzięki wszytkim, którzy sie udzielili (szczególnie pet3r i mistrzowi pływającego bajeru, 15" lansu, dłuta i trixenonu - poźkowi).

Myślę, ze materiał do zabrania sie za sprawę i lekkiego wylansowania się w robocie :naughty::decayed::polew: już jest.

Temat myślę do zamknięcia.

Opublikowano

a prosze cie bardzo :tongue4:

jak kolejny prezes bedzie chcial zeby mu stjuningowac SLRa to wal do mnie. Znajde troche czasu na te padaczke :oklaski:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...