vauxhall95 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Witam.Tak jak wyzej.Czy kolektor AWX z EGR da sie zamontowac do AFN bez wiekszych przerobek?
krzyniek Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Witam.Tak jak wyzej.Czy kolektor AWX z EGR da sie zamontowac do AFN bez wiekszych przerobek? da się, problem może być tylko z tą rurką między egr a k.wylotowym, no i resztę dolotu będziesz musiał dopasować
Lishoo Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Ja proponuje od razu montować sam kolektor bez flanszy EGR, w miejsce tej flanszy kawałek grubej blachy przewiertać i przykręcić, no i na kolektorze wylotowym to samo, pozbędziesz się wtedy EGRu i tej rurki między kolektorem wylotowym i flanszą EGR Tylko tak jak kolega napisał wyżej te rury co idą do kolektora trzeba będzie dopasować
Kowi87 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Albo mozesz dorobić flansze do kolektora AWX z wejsciem pod ori EGR z AFNa i wtedy zachowasz stary EGR a zyskasz wiekszy przelot :gwizdanie: albo całkowicie zrezygnowac z EGRu zastąpując go flanszą tak jak kolega wyzej napisał, ja mam tak u siebie i nie narzekam
Rekomendowane odpowiedzi