laki77 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Witam z miesiąc temu miałem takie odczyty jak w pierwszej tabelce, niestety dziś juz one wygladaja znacznei gorzej ( druga tabelka). http://img218.imageshack.us/img218/848/zzzzxxx.jpg jaki moze być tego powod? możliwe ze to od tego ze zalałem trefne paliwo?
vauxhall95 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Dolej preparatu do czyszczenia wtryskow
ROBERT Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 "Odgrzeję kotleta" I jak kolego zmieniło się coś po zatankowaniu innej gnojówki ? Ja mam podobnie , jakieś dwa może trzy tygodnie temu sprawdzałem korekcje i wynosiły ~ 0.2 , 0.1 , 0.3 , 0.0 (paliwo Shell Diesel Extra) , kilka dni temu zalałem Vervę z Orlenu i wczoraj podłączyłem VAG-a gr. 013 i ... ... korekcje 0.4 , 0.6 , 0.6 , 0.4 STP ew. Liqui Moly do czyszczenia wtrysków stosuję regularnie ( co kilka tankowań do pełna )
banshee Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 STP ew. Liqui Moly do czyszczenia wtrysków stosuję regularnie ( co kilka tankowań do pełna ) I masz lepsze samopoczucie oraz trochę mniej grosza w kieszeni, bo to działa tylko na twoją psychikę, a wtryski jakie będą takie będą :>
ROBERT Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 No dobra , to co jest odpowiedzialne za takie różnice w korekcjach ? Gnojówka ? Jak lałem Diesel Extra z Shell'a to było widać poprawę , jak kupiłem auto korekcje na poz. ~ 0.4 - 0,6 , kilka razy "zalałem" STP i korekcje poprawiły się na 0.0 - 0.1 , no chyba że akurat taki dobry "gnój" był na Shell;u
Rekomendowane odpowiedzi