Dev Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 witam dzisiaj podjechala do mnie zajeb....a laska i z rozbrajającą szczerościa zaszczebiotała: "...psze pana, cos mi w autku chrobocze..." obszedłem auto dookoła i proszę.... myślałem że ja zabiję, klocki i tarcze do wymiany dobrze że tłoczek udało sie uratowac nie dodam komentarza, bo nie ma w słowniku normalnych ludzi okreslenia na cos takiego sprawdzajcie czasami stan tarcz i klocków aby nie doprowadzic to takich numerów pozdrawiam T
wojtekce Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Ja pie*dole a klocek gdzie jak gdzie został na drodze
Guregoru Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Ja pie*dole a klocek gdzie jak gdzie został na drodze I nawet już chyba spory czas temu
wojtekce Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Ja pie*dole a klocek gdzie jak gdzie został na drodze I nawet już chyba spory czas temu nie no coś ty z opowiadań klientki to pewnie przed chwilą to usłyszała
Guregoru Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Ja pie*dole a klocek gdzie jak gdzie został na drodze I nawet już chyba spory czas temu nie no coś ty z opowiadań klientki to pewnie przed chwilą to usłyszała Bo musiała przypadkiem nacisnąć na hamulec
maciejski Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 ja pier**le, dobrze, ze cos z zacisku zostalo ;]
dawcav6 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 po tarczy widać że już jej dość długo chrobocze kobieta zapracowana piszesz ładna i na pewno bez faceta i bez hamulców na dodatek :gwizdanie: :gwizdanie:
Dev Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 hamulce zrobione, doszedł jeszcze olej, filtry swiece... :kox: :kox: umówiony jestem jeszcze na rozrząd no i w sobote na drinka :polew: :polew:[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 22:34_________________________________________________zobaczymy jakie ''hamulce'' ma ta Lola :sexinbed:
Rekomendowane odpowiedzi