Skocz do zawartości
Szczęśliwego Nowego Roku🥂🎇 ​
IGNOROWANY

[B5 AFN] Prośba o analize logów do afn .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie bez popuszczenia tej trójkątnej ciężko było ruszyć nastawnik bo za mocno go trzymała. Żeby ją odkręcić spiłowałem na okrągło trzy boki nasadki 7 za pomocą mini-szlifierki "ala dremel" i frezu do metalu.

Opublikowano

a jak ustawiales,nie odkrecasz tej dziwnej sruby,tylko przez kawalek drewna stukasz w zaleznosci co chcesz uzyskac

Opublikowano

chyba już znasz odpowiedz, jak się nic nie będzie zmieniać dawka z nie poluzowaną trójkątną śruba trzeba poluzować.. z umiarem, ja sobie nie wyobrażam ustawiać nastawnika nie luzując trójkątnej śruby, przecież ona tak samo trzyma jak pozostałe 3, z reszta na filmiku mechanik które śruby luzował... :gwizdanie:?

!
Opublikowano

To mozesz sobie wyobrazic jak ja ustawiam,i dziwne ze zawsze jest OK?? Tak jest wkrecona,ale bez odkrecenia tej sruby,duzo lepiej mi sie ustawia.A uwierz ze ustawialem miliony takich samochodow i bylo OK.wiec ja sie trzymam swojej teorii,ktora uwazam za najlepsza.

Opublikowano

ustawiać pewnie, ale jak ta śruba jest na maxa wkręcona czy takie delikatne pukanie młoteczkiem wystarczy..

Opublikowano

No wiesz,powiem Ci tak napewno trafilo sie pare samochodow,ktore mialy od nowosci wkrecona ta srube,lub bardzo dawno.I nigdy problemu nie bylo,i nie bedzie,mlotkiem nie bede w nastawnik walil nie jestem kowalem,ale przez kawalek drewa