Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5] Odpadajaca deska od siedzenia : o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurcze. w mojej auduni deska od siedzenia kierowcy odpada . nie moge jej wogole zalozyc porzadnie. wlozylem , dalem nawet kropelke ale nic nie dalo :D ciagle odpada. macie jakis pomysl?[br]Dopisany: 28 Lipiec 2007, 20:42 _________________________________________________halo halo moze ktos pomoc ?

albo napiszcie ze nie napiszecie

Opublikowano

Dziwnie opisałeś swój problem, dlatego nikt nie pisze.

O jaką deskę Ci chodzi? To co jest na oparciu za fotelem?

Opublikowano

kurcze. w mojej auduni deska od siedzenia kierowcy odpada . nie moge jej wogole zalozyc porzadnie. wlozylem , dalem nawet kropelke ale nic nie dalo :D ciagle odpada. macie jakis pomysl?[br]Dopisany: 28 Lipiec 2007, 20:42 _________________________________________________halo halo moze ktos pomoc ?

albo napiszcie ze nie napiszecie

miałem ten sam problem z oparciem w moim poprzednim audi... ale zostało mi skradzione i problem się rozwiązał... szkoda, że w taki sposób...

ok - ale do rzeczy - zwróć uwagę ( o ile nie masz połamanych dolnych mocowań maskownicy tyłu oparcia) że znajdują się tam takie nacięcia, w które musi wskoczyć metalowa blaszka - zaczep - w oparciu. Jeżeli te nacięcia są wyrobione, że maskownica będzie odpadać... możesz spróbować je pogłębić np. brzeszczotem - ja tak planowałem...

U mnie pomogło też rozwiązanie siłowe - mocne dociśnięcie powodowało, ze maskownica się przez dłuższy czas trzymała na swoim miejscu...

chyba, ze cała moja rada jest do bani, bo Tobie coś innego odpada...

pozdr.

BG

Opublikowano

Dziwnie opisałeś swój problem, dlatego nikt nie pisze.

O jaką deskę Ci chodzi? To co jest na oparciu za fotelem?

tak ta deska co jest na oparciu za fotelem : >

U mnie pomogło też rozwiązanie siłowe - mocne dociśnięcie powodowało, ze maskownica się przez dłuższy czas trzymała na swoim miejscu...

u mnie nie pomoglo ;/ moze pojde do mechanika jakiegos ? : F

Opublikowano

w ASO jest zestaw naprawczy..koszt 56zł jakoś

Opublikowano

Kup deske sedesową , za 20 zeta są w conforamie.

Opublikowano

no zesz qźwa..jeździsz audi i narzekasz na 56 zł :) człowieku sprzedaj ten wóz i kup sobie deawoo tico..