mosquitosound Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 witam wczoraj odłączyłem airbag z kierownicy (przy odłączonym akumulatorze) i po podłączeniu airbaga z powrotem do samochodu i podłączeniu akumulatora airbag świeci nadal. może ktoś podać procedurę na vagu, jak to skasować. I przy okazji czy ma ktoś działający vag-com pod niebieski interfejs z Alledro za 50zł. to prosiłbym o namiary
fantom89 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Wchodzisz w Select -> 15-Airbags -> 02-Fault Codes i usuń błędy.
mosquitosound Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2010 dzięki a masz może działający vag- com bo u mnie coś nie chce działać jakiegoś 3112 albo 409 z witaminką C, po prostu coś co będzie działać[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 10:56_________________________________________________jak coś to prześlij na [email protected]
tomi889 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 witam mam te programiki z witaminką i kabelek chyba ten sam i wszystko działa jak bedziesz chcial pisz na PW
Rekomendowane odpowiedzi