m_kowal Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Co mi doradzacie, raczej nie opłaca się go naprawiać a trochę części jest wartościowych? Nie mam pojęcia jak to rozegrać.Oddając na złomowanie nie mogę wyciągnąć z niego częśći, macie jakieś pomysły? :wallbash
mrogal Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Z wyposażenia: -pół FIS; gdzie? ladne wnetrze
rafalekx Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 gdzie? w bagażniku obok skrzynki Jak chcesz alu 17'' to koniecznie musisz obniżyć autko... bo będzie wyglądało słabo. Duże koło i zawias seria - to nie wygląda dobrze.
harley22 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Piekna :> :> taka sama jak moja :naughty: :decayed: No oprócz środka :wink4:
Armi Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Kolor jak mój (dopiero po woskowaniu widać, że to czarny czarny ) Bardzo ładne, jasne wnętrze - zazdroszczę. Trochę pracy oraz $ i będzie
harley22 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Kolor jak mój (dopiero po woskowaniu widać, że to czarny czarny ) A nie grafitowy :mysli:
_Solar_ Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 TDI to co po nocach Ci sie zawsze sni a pewnie to co tak bardzo chcesz to 1.8 Turbo Quattro Furka zacna ale u mnie widnieja 2 nieduze minusy - antena w tylnym błotniku - jasne wnętrze
Armi Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Kolor jak mój (dopiero po woskowaniu widać, że to czarny czarny ) A nie grafitowy :mysli: Właśnie nie, to czarny (vulkanschwarz ). Ale tych czarnych to było kilka: http://der-b5.de/Kategorie:Au%C3%9Fenfarben.html _________________________________________________ Chociaż jak patrzę teraz na to auto to mam wątpliwości czy jest takiego samego koloru jak mój a nie jak byłe auto mcm-a (czyli ebonyswarz) .
MASATO Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 fajna furka ale antena z błotnika do usunięcia i tak zbędna bo przecież w tylnej szybie jest
m_kowal Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2010 Kierownica trochę wytarta, wie ktoś gdzie w okolicach trójmiasta obszywają?I jakie są mniej więcej ceny???
Rekomendowane odpowiedzi