michu93 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 mam pytanie czy ma ktos u siebie lampy poliftowe z anglika i czy jest sens takie zakupic bo mam okazje??? możesz kupić, one są do przestawiania WB/EU poprzez taki wihajster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szysz4 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 http://allegro.pl/lampa-lewa-przod-anglik-audi-a4-lift-95-01rok-i1211768367.html chyba dobra cena???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 http://allegro.pl/lampa-lewa-przod-anglik-audi-a4-lift-95-01rok-i1211768367.html chyba dobra cena???? no raczej dobra, tylko w jednej zaczep urwany w drugiej braki w zaczepach, popękana.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szysz4 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 tylko lewa mi potrzebna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 tylko lewa mi potrzebna:) to i tak ponoć nie dopasujesz wyglądem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amokk Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Ja mam oryginalne xenony z S4 dzielone. Ale silniczki z lamp Boscha nie podeszły, bo mają za długi "knot" regulujący. Wiem, że mam szukać silniczków Punto II, Fabii lub Golfa IV lub oryginalnych Audi 99-00... Znalazłem takie, ale proszę o podanie numerów wg Etki do wtyczek i pinów do tych silniczków, bo stare są za duże, a nigdzie nie znalazłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mlodszy90 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Odnośnie tych lamp od anglika możecie powiedzieć koledzy o jaki wihajster chodzi do tego przestawienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 masz taka dzwigienke i przestawiasz nia przyslone w soczewce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ardian6 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 A czy ktoś z was mógłby mi wskazać np na allegro jakiego użyć podkładu(do zabezpieczenia przed korozją) w miejscu gdzie było cięte przy kierunkach. Dzięki z góry :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 A czy ktoś z was mógłby mi wskazać np na allegro jakiego użyć podkładu(do zabezpieczenia przed korozją) w miejscu gdzie było cięte przy kierunkach. Dzięki z góry :> Błotniki są aluminiowe więc co tam ma korodować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 gdzie błotniki są aluminiowe? sa ocynkowane - a to róznica. A czy ktoś z was mógłby mi wskazać np na allegro jakiego użyć podkładu(do zabezpieczenia przed korozją) w miejscu gdzie było cięte przy kierunkach. Dzięki z góry :> zastosuj minię albo np http://allegro.pl/podklad-na-gola-blache-spray-max-auto-k-i1245690473.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ardian6 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Dzięki bardzo-oto właśnie chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burus2 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 poda mi ktoś numer uchwytów do lamp bo nie ma u mnie salonu audi ani vw, może w hurtowni motoryzacyjnej mi ściągną[br]Dopisany: 21 Październik 2010, 11:37_________________________________________________a i jeszcze czy jeśli kupiłem valeo z ori xenonem to podpinam to według schematu na 1ej stronie i wszystko będzie hulać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 22 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 poda mi ktoś numer uchwytów do lamp bo nie ma u mnie salonu audi ani vw, może w hurtowni motoryzacyjnej mi ściągną[br]Dopisany: 21 Październik 2010, 11:37_________________________________________________a i jeszcze czy jeśli kupiłem valeo z ori xenonem to podpinam to według schematu na 1ej stronie i wszystko będzie hulać tak samo podpinasz jak na 1 stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 witam czy te lampy pasują do rocznika 98' bez rezania błotnika??? http://moto.allegro.pl/audi-a4-94-01-reflektor-lampa-prawy-nowy-okazja-i1276300523.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ardian6 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Jak masz dzielone lampy to bez rezania nie dasz rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali S4 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 witam czy te lampy pasują do rocznika 98' bez rezania błotnika??? http://moto.allegro.pl/audi-a4-94-01-reflektor-lampa-prawy-nowy-okazja-i1276300523.html nie bój się tego cięcia błotnika,warto sobie odmłodzić autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 panowie do nowych lamp potrzebuję dwie żarówki H7 i żarówkę od postojowych tak? kierunek pasuje od poprzednich lamp Valeo dzielonych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 panowie do nowych lamp potrzebuję dwie żarówki H7 i żarówkę od postojowych tak? kierunek pasuje od poprzednich lamp Valeo dzielonych? - 2 x H7 - 2 x W5W - 2 x stary kierunek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 http://img11.allegroimg.pl/photos/oryginal/12/95/41/79/1295417953 czy ten silniczek będzie się nadawał do tych reflektorów valeo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi