Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Reflektory zespolone po II lifcie - rezanie i montaż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wystajace lampy z boku , sprzodu i ruszajace sie to spartolona robota mechanika? Czy tak ma byc? pozdrawiam

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 231,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak, mechanik źle założył, mógł źle spiłować blachę ale nie wiem po co to oddawać mechanikowi skoro to jeden dzień roboty dla nawet rezacza-amatora :P

Opublikowano

może nawet nie pomyslał o piłowaniu blachy skoro wystaje z każdej możliwej strony :gwizdanie:

Opublikowano

Tak, mechanik źle założył, mógł źle spiłować blachę ale nie wiem po co to oddawać mechanikowi skoro to jeden dzień roboty dla nawet rezacza-amatora :P

szczególnie z pomocą forum :tongue4:

Witam wystajace lampy z boku , sprzodu i ruszajace sie to spartolona robota mechanika? Czy tak ma byc? pozdrawiam

masz może jakieś fotki?

Opublikowano

Zdjęć nie robiłem, może jutro zrobię? Mysle ze nawet z pomoca forum nie dał bym rady(dwie lewe rece :wallbash:)

Opublikowano

Zdjęć nie robiłem, może jutro zrobię? Mysle ze nawet z pomoca forum nie dał bym rady(dwie lewe rece :wallbash:)

No nie mów, ja zmieniałem lampy z dziewczyną. Ja wycinałem jedną stronę a ona w tym czasie drugą :decayed:

Opublikowano

Mi też drgała prawa lampa po założeniu silniczków dzięki kolegom z forum dowiedziałem się że była źle dokręcona

Opublikowano

witam

4ReA0.jpg

rFBk0.jpg

4Rw20.jpg

Opublikowano

Musisz jeszcze raz przymierzyć lampę. Najpierw włóż stronę z kierunkowskazem, przy odpowiednich manewrach ładnie się ułoży, potem wsuń od strony grilla aż okrągły ząbek zaskoczy. Wydaje mi się, że gdyby mechanik nie przyciął błotnika to lampa nie weszłaby tak głęboko...ale mogę się mylić ;)

Opublikowano

a nie można poprostu wymienić błotników bez rezania seryjnych ???

Opublikowano

mozna , pewnie ze tak , tylko nie wiem co sie bardziej opłaca , 3h roboty z rezaniem lamp czy wymiana błotników :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

można, na błotniki z polifta, no ale koszta w porównaniu do rezania seryjnych, są znacznie większe, także się to nie opłaca :thumbdown:

Opublikowano

ale tak to ogólnie pasuja błotniki od po lifta bez zadnej rzeźby??? jakoś nie mam reki do takich prac blacharskich...a kusi mnie przerobienie bo lampy robią dobre wrazenie

Opublikowano

ale tak to ogólnie pasuja błotniki od po lifta bez zadnej rzeźby??? jakoś nie mam reki do takich prac blacharskich...a kusi mnie przerobienie bo lampy robią dobre wrazenie

no to oddaj to do jakiegoś blacharza, napewno wyjdzie taniej niż wymiana błotników+ ich malowanie, no chyba że dorwiesz w swoim kolorze, ale to i tak dużo droższa zabawa :gwizdanie:

Opublikowano

312 spróbuj sam jak coś spie.. to dopiero oddasz-do odważnych swiat należy

Opublikowano

312 spróbuj sam jak coś spie.. to dopiero oddasz-do odważnych swiat należy

no dokładnie, a tym bardziej że masz wszystko opisane, i do tego z fotami :wink4:, nie ma strachu, brzeszczot i ogień :decayed:

Opublikowano

WITAM po zmianie lamp zauwazyłem ze na długich swieca słabiej od poprzednich, czy tak ma byc?

Opublikowano
  • Autor

WITAM po zmianie lamp zauwazyłem ze na długich swieca słabiej od poprzednich, czy tak ma byc?

tak ma nie być. chyba, ze masz Sonary...

Opublikowano

tak ma nie być. chyba, ze masz Sonary...

A dobrze masz ustawione światła?

W sumie mi też po przesiadce na soczewki wydawało się, że stare świeciły lepiej :gwizdanie:

Opublikowano

sonarom mowi nie!!!! depo. swiatla ustawiane.