Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Reflektory zespolone po II lifcie - rezanie i montaż

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja zrobilem tak samo tylko ze starego polamanego zderzaka, tak na marginesie nie ma problemu z kupnem tych uchwytow w aso koszt jednej sztuki 50 zl

50 zł???? :shocked: stary to ja za 50 zł kupie 5 takich pac i zrobie 50 uchwytów :) w promocji dla klubowiczów :)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 231,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dokladnie 48 zl za sztuke aso torun :decayed:

Opublikowano

ja nie mialem uchwytu z prawej strony.. mialem w planie dokupienie.. ale stwierdziłem ze sam taki dorobie.. poszukalem jakiegos materialu i znalazlem takie tworzywo grubosci 5-6 mm strasznie twarde boshem wyciolem wywiercilem ptwory i zalozylem. trzyma sie super :)

Opublikowano

ja nie mialem uchwytu z prawej strony.. mialem w planie dokupienie.. ale stwierdziłem ze sam taki dorobie.. poszukalem jakiegos materialu i znalazlem takie tworzywo grubosci 5-6 mm strasznie twarde boshem wyciolem wywiercilem ptwory i zalozylem. trzyma sie super :)

i brawo kolego :good: o to własnie chodzi :>.. trochę chęci i już ":)

Ja jestem zwolennikiem rezania i raz jeszcze rezania. Pojechać do ASO i wydać 100 za komplet to trochę masakra moim zdaniem. Pomyśl ile km zrobisz za tą 100 :) kupując po 2,5 tym bardziej ;) a ile radochy no i efekt taki jaki ma być.

Polecam rezanko wszystkim których nie stać lub zwyczajnie nie mają ochoty dać z siebie zdzierać w ASO za kawałek plastiku :wallbash:

Pozdrawiam rezaczy :hi:

Opublikowano

50 zł???? :shocked: stary to ja za 50 zł kupie 5 takich pac i zrobie 50 uchwytów :) w promocji dla klubowiczów :)

to jest paca czy zacieraczka? :D

Opublikowano

A czy to ważne ? Piszesz żeby coś napisać? Czy nabić postów?

Dla twojej informacji to jest to dokładnie pozostałośc po gąbce do fugowania, dokładniej do zmywania fugi kolego i do tego była przyklejona gąbka... Ja jeszcze o "zacieraczce" nie słyszałem ale może w twoich stronach istnieją zacieraczki :cwaniak1: :polew:

Opublikowano
  • Autor

A czy to ważne ? Piszesz żeby coś napisać? Czy nabić postów?

Dla twojej informacji to jest to dokładnie pozostałośc po gąbce do fugowania, dokładniej do zmywania fugi kolego i do tego była przyklejona gąbka... Ja jeszcze o "zacieraczce" nie słyszałem ale może w twoich stronach istnieją zacieraczki :cwaniak1: :polew:

koniec :offtopic:. a zcieraczki są równiez w opolskiem http://www.lorencic.pl/zacieraczki_01-2-6_3.htm :evil2:

Opublikowano

dobra dobra... Zacieraczki czy uchwyt z gąbką ale dobry materiał na uchwyt :naughty: ja siedze w tym troche i nie słyszałem wsrod fachowcow takiej nazwy :tongue4:

Tyle bo sie robie OT :hi:

Tak czy siak polecam rezanie :good:

Opublikowano

Marcin/micekm, mnie w przeciwieństwie do Ciebie nie kręci to czy mam 50 czy 500 postów dlatego nie rozumiem Twojego ataku na mnie i naśmiewania się, więcej kultury kolego. Nie jestem długo na tym forum, ale zawsze to 2 lata dłużej niż Ty.

Opublikowano
  • Autor

ehe panowie bez nerw. moonwalk_emoticon_by_c_specter.gif

Opublikowano

Marcin/micekm, mnie w przeciwieństwie do Ciebie nie kręci to czy mam 50 czy 500 postów dlatego nie rozumiem Twojego ataku na mnie i naśmiewania się, więcej kultury kolego. Nie jestem długo na tym forum, ale zawsze to 2 lata dłużej niż Ty.

Kolego szanowny to skoro jesteś czytaczem forum od 2 lat, napisałeś coś 42 razy czyli średnio odzywałeś się 1 raz na 2 miesiące i walisz odpowiedź w temacie który załozyłem nie związaną z tematem i na dodatek drwiąco - szydzącą dlatego zapytałem czy piszesz żeby coś sobie napisać czy po to żeby wnieść coś do tematu? A ty masz jeszcze tupet opierdzielać mnie że cos nie tak i że więcej kultury? To nie atak tylko po co piszesz taką bzdurę a pozniej masz pretensje ze ktoś zwrocił na to uwagę..

Dziwny gość z Ciebie...

Bez urazy bo to nie forum dla zranionych :polew: pisz jak masz cos do powiedzenia - jak nie masz - nie pisz i tyle. :notworthy:

Opublikowano

Dobra dziewczyny nie drapac sie. Nie wiem czy to bylo juz w tym temacie moze bylo w innym ale zastanawiam sie czy w lampach przystosowanych pod d2s soczewki roznia sie od tych pod h7? A moze te lampy roznia sie tylko wejsciem na zarowke/palnik?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam zakładam lampki od Depo/FK z czarnym tłem, tez musialem rezac niby wszystko ładnie pięknie ale co mam zrobic z kierunkami , mam osobne gniazda a stare wtyki z boscha nie pasują do nich... ?? :mysli:

Opublikowano

Ja przełożyłem gniazda ze starych lamp :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

zrób fotke i pokaż te wtyki

Ja przełożyłem gniazda ze starych lamp :gwizdanie:

Siano pisze ze stare nie pasują.

Opublikowano

mam osobne gniazda a stare wtyki z boscha nie pasują do nich...

Ja to rozumiem tak:

"Mam osobne nowe gniazda a stare wtyki z Bosha nie pasują do nich" i to by się zgadzało, dlatego napisałem że ja przełożyłem stare gniazda i ze sterymi wtykami Bosha pasują (oczywista oczywistość).

Jeśli źle to zrozumiałem to sorki :confused4:

Opublikowano

chodzi o to zeby z boscha zostawic wtyczke, razem z gniazdem i zarowka i wszyszystko razem zalozyc do FK, binek tak robil i u niego pasowalo

Opublikowano

kurcze problem jest wlasnie w tym ze od poczatku nie miałem kierunków z boscha, mialem tylko gołe reflektory, zalatwie jakąś wtyczke do tych FK co teraz mam czy nie??