FiodoRR Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Potrzebuje wymienic pokrywę zaworów w moim BRD. Cieknie mi spod odmy i robi sie syf. znalazłem taką pokrywę ale od modelu BLB. Czy BLB jest v8 czy v16? bedzie pasować do mojego BRD ? ? ? http://moto.allegro.pl/item1077416502_audi_a4_b7_2_0_tdi_blb_8e0_pokrywa_zaworow.html pzdr
matti_pl Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 blb jest 16v, powinna pasować. Mocno cieknie?? U mnie troche też się poci, ale jeżdze dalej zobaczymy
FiodoRR Opublikowano 18 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2010 na początku też tylko trochę ciekło, teraz jakby bardziej. nie lubie jak coś jest zasyfione bo za jakiś czas może sie okazać ze to wyrządzi jakąś szkodę innym podzespołomi i będzie lipa.. przypatrz sie dobrze czy nie poci ci sie na rancie pokrywy zaworów, jesli tak to wymień uszczelkę. fura bedzie lepiej sie zbierać ta pokrywa z allegro jest wypucowana na błysk i ciekawe czy będzie szczelna odma..
matti_pl Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 właśnie w tym miejscu mi się poci. Po wymianie lepiej się wkręcał?? Od czego to zależy??
FiodoRR Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2010 no to wymień, orginal w aso ok 40pln. szczeloność jest lepsza
turdzi Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 znalazłem taką pokrywę ale od modelu BLB. Czy BLB jest v8 czy v16?bedzie pasować do mojego BRD ? ? ? bedzie, to taka sama pokrywa.
Rekomendowane odpowiedzi