Opublikowano 20 Maja 201115 l dobrze wygląda, ale głupio było by stracić 170zł przy pierwszym lepszym progu zwalniającym
Opublikowano 20 Maja 201115 l dobrze wygląda, ale głupio było by stracić 170zł przy pierwszym lepszym progu zwalniającym dlatego nawet nie mysle o dokładce , dzisiaj jak przyszurałem zderzakiem o kraweznik to az mnie ciary przeszły ;(
Opublikowano 20 Maja 201115 l mam mieszane uczucia... ano... wy to jestescie takie lamusy ze az przykro czytać , najlepiej jakby auto wygladało jak 100% innych jezdzących takich samych modeli , niczym sie nie wyróżniać itp. kryzys wieku średniego was łapie panowie
Opublikowano 20 Maja 201115 l Buba to i tak pomalowaniem rur u siebie na pomarańczowo zrobił taka "ekstrawagancje" ze myślałem : ktoś mu puszki podmienił a nie miał bidulek innego koloru pod ręką zeby to pokryć
Opublikowano 20 Maja 201115 l mam mieszane uczucia... ano... wy to jestescie takie lamusy ze az przykro czytać , najlepiej jakby auto wygladało jak 100% innych jezdzących takich samych modeli , niczym sie nie wyróżniać itp. kryzys wieku średniego was łapie panowie Dziadkowa zazdrość
Opublikowano 20 Maja 201115 l Buba to i tak pomalowaniem rur u siebie na pomarańczowo zrobił taka "ekstrawagancje" ze myślałem : ktoś mu puszki podmienił a nie miał bidulek innego koloru pod ręką zeby to pokryć [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 18:27_________________________________________________ mam mieszane uczucia... ano... wy to jestescie takie lamusy ze az przykro czytać , najlepiej jakby auto wygladało jak 100% innych jezdzących takich samych modeli , niczym sie nie wyróżniać itp. kryzys wieku średniego was łapie panowie x2
Opublikowano 20 Maja 201115 l Autor Wydaje mi się że ciężko będzie urwać tą dokładkę przy mojej glebie. Nie dojeżdżam tez nigdy do krawężników, trzeba uważać i tyle. Każdy robi to co uważa za stosowne, jeden montuje zderzak z eS do diesla a drugi jeszcze co innego, każdy ma jakiś wizerunek swojego auta... Mnie się podoba, wygląda inaczej... Jak się znudzi to odkręcę kilka wkrętów i po problemie
Opublikowano 20 Maja 201115 l moim zdaniem wyglada dobrze sam chcialem ale ja bym stracil to zaraz przy wyjezdzie z parkingu
Opublikowano 20 Maja 201115 l Na pierwszym miejscu chyba jest program tak czy siak jedź do nosba - 200pln i masz rakiete :kox: :kox: Nie uda sie za tyle boo: Primo : kryzys , wzrost cen paliwa , itd itp wiec podrozalo .. Zreszta ty miales znizke grupową Secundo : Gracjan sie obawia ze mu sie auto uszkodzi I jedzie wydac 1k + no ale jego wola
Opublikowano 21 Maja 201115 l ty miales znizke grupową myślałem ze miałem tanio bo jestesmy za***istymi kolegami , ale skoro nie to szkoda ;( Secundo : Gracjan sie obawia ze mu sie auto uszkodzi I jedzie wydac 1k + no ale jego wola Gracjan nie obawiaj sie , moja za***rdala jak zła i nic sie z nia nie dzieje , na początku po samym zabiegu lubiła przerwać w wysokich partiach przy butowaniu ale poźniej wyszło ze była to wina spalonej sondy EGT , po wymianie ogień z dópy
Opublikowano 3 Czerwca 201115 l Autor Auto dostało dzisiaj nowe żarniki D2S z Boscha 4300k razem z adapterami, nie ma porównania z HIDowskimi żarnikami.... Zostało ustawić światła i sprawdzic na szarpakach co się wybiło :gwizdanie:
Opublikowano 4 Czerwca 201115 l sprawdzic na szarpakach co się wybiło :gwizdanie: cos ci wali czy poprostu szukasz dziury w całym ??? :naughty: :naughty:
Opublikowano 4 Czerwca 201115 l Autor Dolny wahacz tzw. banan z lewej strony do wymiany :gwizdanie: Stukało, stukalo.....