Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Audi S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam mieszane uczucia...

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 236,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobrze wygląda, ale głupio było by stracić 170zł przy pierwszym lepszym progu zwalniającym :decayed:

Opublikowano

dobrze wygląda, ale głupio było by stracić 170zł przy pierwszym lepszym progu zwalniającym :decayed:

dlatego nawet nie mysle o dokładce , dzisiaj jak przyszurałem zderzakiem o kraweznik to az mnie ciary przeszły ;(

Opublikowano

mam mieszane uczucia...

ano... :sick3:

Opublikowano

mam mieszane uczucia...

wy to jestescie takie lamusy ze az przykro czytać , najlepiej jakby auto wygladało jak 100% innych jezdzących takich samych modeli , niczym sie nie wyróżniać itp. kryzys wieku średniego was łapie panowie :hi:

Opublikowano
:polew::good:
Opublikowano

Buba to i tak pomalowaniem rur u siebie na pomarańczowo zrobił taka "ekstrawagancje" ze myślałem : ktoś mu puszki podmienił a nie miał bidulek innego koloru pod ręką zeby to pokryć :decayed:

Opublikowano

mam mieszane uczucia...

wy to jestescie takie lamusy ze az przykro czytać , najlepiej jakby auto wygladało jak 100% innych jezdzących takich samych modeli , niczym sie nie wyróżniać itp. kryzys wieku średniego was łapie panowie :hi:

Dziadkowa zazdrość :decayed::polew::kox:

Opublikowano

Buba to i tak pomalowaniem rur u siebie na pomarańczowo zrobił taka "ekstrawagancje" ze myślałem : ktoś mu puszki podmienił a nie miał bidulek innego koloru pod ręką zeby to pokryć :decayed:

:ssij:[br]Dopisany: 20 Maj 2011, 18:27_________________________________________________

mam mieszane uczucia...

:ssij: x2

Opublikowano
  • Autor

Wydaje mi się że ciężko będzie urwać tą dokładkę przy mojej glebie. Nie dojeżdżam tez nigdy do krawężników, trzeba uważać i tyle.

Każdy robi to co uważa za stosowne, jeden montuje zderzak z eS do diesla a drugi jeszcze co innego, każdy ma jakiś wizerunek swojego auta...

Mnie się podoba, wygląda inaczej... Jak się znudzi to odkręcę kilka wkrętów i po problemie :decayed:

Opublikowano

Każdy robi to co uważa za stosowne

młody chłopak a jaki rozsądny :decayed::kox: :kox: :kox:

Opublikowano

moim zdaniem wyglada dobrze :good: sam chcialem ale ja bym stracil to zaraz przy wyjezdzie z parkingu :polew:

Opublikowano

Na pierwszym miejscu chyba jest program tak czy siak :naughty:

jedź do nosba - 200pln i masz rakiete :kox: :kox: :kox: :kox:

Nie uda sie za tyle boo:

Primo : kryzys , wzrost cen paliwa , itd itp wiec podrozalo .. Zreszta ty miales znizke grupową :P

Secundo : Gracjan sie obawia ze mu sie auto uszkodzi :) I jedzie wydac 1k + no ale jego wola :)

:hi:

Opublikowano

ty miales znizke grupową :P

myślałem ze miałem tanio bo jestesmy za***istymi kolegami , ale skoro nie to szkoda :confused4: ;(

Secundo : Gracjan sie obawia ze mu sie auto uszkodzi :) I jedzie wydac 1k + no ale jego wola :)

Gracjan nie obawiaj sie , moja za***rdala jak zła i nic sie z nia nie dzieje , na początku po samym zabiegu lubiła przerwać w wysokich partiach przy butowaniu ale poźniej wyszło ze była to wina spalonej sondy EGT , po wymianie ogień z dópy :good:

Opublikowano

dokladka :good:

Opublikowano

pogratulować modów i ładnej s4 :good:

Opublikowano

piękny kolor nie mogę się napatrzeć :slina:

Opublikowano
  • Autor

Auto dostało dzisiaj nowe żarniki D2S z Boscha 4300k razem z adapterami, nie ma porównania z HIDowskimi żarnikami.... Zostało ustawić światła i sprawdzic na szarpakach co się wybiło :gwizdanie:

Opublikowano

sprawdzic na szarpakach co się wybiło :gwizdanie:

cos ci wali czy poprostu szukasz dziury w całym ??? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Dolny wahacz tzw. banan z lewej strony do wymiany :gwizdanie: Stukało, stukalo.....