Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Audi S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli szmelc, pozostaje regeneracja

wysyłaj do ReamPoland-u

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 236,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Poniedziałek/wtorek zapadnie ostateczna decyzja co robimy :good:

Na koniec przyszłego tygodnia chciałbym lub początek kolejnego chciałbym wyjechać autem.

Na razie wiem że muszę dość sporo gratów kupić...

Opublikowano

mowiłem że około a nie że tyle będzie, wróżką nie jestem jak co niektórzy :decayed:

ja to wróżyłem z tunerem :naughty:, oczywiście mówimy o zdrowej jednostce

Poniedziałek/wtorek zapadnie ostateczna decyzja co robimy :good:

Na koniec przyszłego tygodnia chciałbym lub początek kolejnego chciałbym wyjechać autem.

Na razie wiem że muszę dość sporo gratów kupić...

co kupujesz dokładnie?

Opublikowano
  • Autor

Przewód do turbo który ukręciłem ( SID ma :naughty: ), kupę uszczelek, o-ringów, podkładek, wąż ze wspomagania, duuużą ilość opasek tych skręcanych, olej + filtr...

Opublikowano

to ile ty masz przebiegu? moje k03 które leża na półce po 260k km nie mają żadnego pęknięcia a stary silnił łatwo nie miał :mysli:

Opublikowano
  • Autor

149 tyś km :przebiegly:

Opublikowano

Ta, chciałbyś :)

Opublikowano
  • Autor

Tyle ma, sprawdzane było już w nie jednym serwisie... Nie rozumiem po co miałbym nie mówić prawdy :dontknow:

Opublikowano

No to niezle. Musialy byc ostro upalane.

Opublikowano

No to niezle. Musialy byc ostro upalane.

Rychu biorąc pod uwage Twoje przeboje z autem i Gracjana przeboje z autem , to raczej wątpie zeby te Twoje na półce miały taki przebieg , no chyba ze po 3 regeneracjach :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

2tys za regeneracje to za dwie 4tys za tyle to idzie caly silnik kupic :gwizdanie: chora cena

Opublikowano

2tys za regeneracje to za dwie 4tys za tyle to idzie caly silnik kupic :gwizdanie: chora cena

Tak tylko masz kota w worku, niewiadomo co w jakim stanie... :gwizdanie: Za 4K masz po regeneracji z gwarancją ,a za 5,3K masz nówki sztuki K03.

Opublikowano
  • Autor

2000zł netto więc brutto wychodzi 2460zł.. za sztukę, ta cena za regeneracje w ogóle nie wchodzi w grę... za 2800zł/szt mam możliwość kupić nówki...

[br]Dopisany: 31-12-2011, 13:42:06_________________________________________________Pierwszy właściciel w Kielcach nie wiem jak jeździł, poprzedni właściciel nie miał na paliwo więc wątpię że upalał a ja wiem jak jeździłem, wydaje mi się że to loteria...

Kolega u którego robię auto ma jedną turbinę po przebiegu chyba 220tys, pęknięcie jest identyczne...

Powoli jest jakiś progress, przed chwilą odebrałem coolery, jeden był nieszczelny, zostały wymyte, wyglądają bardzo ładnie :good:

20111231_132220.jpg 20111231_132243.jpg

LCQ, cyknąłem też zdjęcia wirników:

20111231_132131.jpg 20111231_132148.jpg

Opublikowano

za 4k to idzie kupic k04 w idealnym stanie.tylko ze jak potrzeba to nigdy nie ma wiem cos o tym

Opublikowano

regenerowane nie byly bo maja blaszki znamionowe. Moze byly kiedys wymieniane.

Dziwne ze miales dziure i trzymal doladowanie. Ale szczescie w nieszczesciu sprawdziles

Opublikowano

za 4k to idzie kupic k04 w idealnym stanie.tylko ze jak potrzeba to nigdy nie ma wiem cos o tym

juz za 3400 kupisz nówkę na gwarancji[br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 16:59_________________________________________________Gracjan rób turbiny na większe wirniki od zimnej strony, mięsa jest tam az nadto

Opublikowano
  • Autor

regenerowane nie byly bo maja blaszki znamionowe. Moze byly kiedys wymieniane.

Dziwne ze miales dziure i trzymal doladowanie. Ale szczescie w nieszczesciu sprawdziles

Pęknięcia były już jakieś małe jak zakładałem wydech, widać że uszkodzenia bardzo szybko postępują...

Opublikowano

a sprawdzales przewody olejowe czy drozne? Moze smarowanie kiespkie bylo.

Lacze sie z toba w bolu bo tez bede mial teraz robote ze swoja... f*ck

Opublikowano
  • Autor

Przewody odkręcałem i wyglądają bardzo dobrze... U mnie powodem tego co się stało był program który zabił te turbiny... Za dużo już przeszły żeby program na nich zrobić :thumbdown:

Buba, czytałem że też masz jakiś problem... Ach, podobno Audi się nie psują :wallbash:

Opublikowano

Nie psują to sie piz*y :polew: A nie auta :)