Opublikowano 18 Kwietnia 201313 l Autor Piękna ta esa :slina: Po co ci znowu korekta?? Ptak nasrał na maskę? Po zimie przed sezonem trzeba trochę odświeżyć
Opublikowano 18 Kwietnia 201313 l Piękna ta esa :slina: Po co ci znowu korekta?? Ptak nasrał na maskę? b5 ma taki lakier,że ryski robią sie po czystej fibrze więc po zimie jest co ogarniać
Opublikowano 22 Kwietnia 201313 l wery bet luk http://i.imgur.com/tdkcS6d.jpg zostawiasz tak czy trysniesz czarnym matem ?
Opublikowano 22 Kwietnia 201313 l Autor wery bet luk http://i.imgur.com/tdkcS6d.jpg zostawiasz tak czy trysniesz czarnym matem ? Zastanawiam się wery bet luk http://i.imgur.com/tdkcS6d.jpg jaki lakier Paaaanie, ja dopiero zaczynam
Opublikowano 22 Kwietnia 201313 l Gracek, robisz medium padem tylko ? Czy finishem swirle pochować? Jakimi pastami operujesz? Znalazłem ostatnio kit DAS-6 i 3x menzerny i pady 6.5" i myślę czy nie kupić bo swirli u mnie tyle, że masakra!
Opublikowano 22 Kwietnia 201313 l byś zobaczył w jakim stanie jest mój to byś pierd***ął na zawał ja u siebie jedna juz ogarnalem , druga czeka. są tak za***ane ze zaczalem od papieru 360
Opublikowano 22 Kwietnia 201313 l Autor Gracek, robisz medium padem tylko ? Czy finishem swirle pochować? Jakimi pastami operujesz? Znalazłem ostatnio kit DAS-6 i 3x menzerny i pady 6.5" i myślę czy nie kupić bo swirli u mnie tyle, że masakra! Ja tak trochę rzeźbię... bo niektóre miejsca robię FG400 na twardym padzie flexi ( wcześniej papier ), potem całość S17+ na średnim padzie flexi, następnie albo W09 albo cleaner Dodo Supernatural na padzie finishowym no i na sam koniec wosk - Lusso Oro byś zobaczył w jakim stanie jest mój to byś pierd***ął na zawał ja u siebie jedna juz ogarnalem , druga czeka. są tak za***ane ze zaczalem od papieru 360
Opublikowano 22 Kwietnia 201313 l Autor Pasty Menzerny są coś warte? Są są Trochę bardziej pylą niż scholl ale da radę spokojnie wszystko ogarnąć :naughty: wyslac Ci drugą ?? Dzięki, trzymam kciuki za Ciebie
Opublikowano 22 Kwietnia 201313 l Dzięki, trzymam kciuki za Ciebie BTW jestem pelen podziwu dla Was , ze WAM SIE k**wa CHCE , ja juz przy 800 byłem znudzony a gdzie do 3000
Opublikowano 22 Kwietnia 201313 l Gracjan kiedy mam podjechać ---------- Post dopisany at 17:27 ---------- Poprzedni post napisany at 17:26 ---------- W ogóle miło było w końcu poznać
Opublikowano 22 Kwietnia 201313 l Autor Dzięki, trzymam kciuki za Ciebie ze WAM SIE k**wa CHCE Gracjan kiedy mam podjechać ---------- Post dopisany at 17:27 ---------- Poprzedni post napisany at 17:26 ---------- W ogóle miło było w końcu poznać Bardzo miło... pozdrawiam Gracjan przestaniesz mnie wkurfiać ? Miernik masz? Bo to już chyba niewiele do darcia zostało? Masz masz... dzisiaj byłem wypożyczyć, jutro pomiary i trzeba zacząć ogarniać
Opublikowano 22 Kwietnia 201313 l Wariat hehe:kox: Jak skończysz, daj znać podjadę zobaczyć efekt na żywo w słońcu:kox:
Opublikowano 23 Kwietnia 201313 l Autor Wariat hehe:kox: Jak skończysz, daj znać podjadę zobaczyć efekt na żywo w słońcu:kox: Pewnie pod koniec tygodnia będzie już powoli koniec... muszę jeszcze wymienić osłony przegubów wewnętrznych bo oba szlag trafił ---------- Post dopisany 23-04-2013 at 08:55 ---------- Poprzedni post napisany 22-04-2013 at 19:43 ---------- Kilka fotek ze spotu - Promo ASTW 2013 No i z PUMĄ