Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Audi S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzie dostac taki zapach?

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 237,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
To było jakoś oczyszczane w ogóle z rdzy i odtłuszczane, czy po prostu tak, jak było tak pomazane konserwacją?

Tak, najpierw szczotką drucianą, potem gdzie się dało dojść pędzlem to malowałem odrdzewiaczem i na to poszedł baranek :wink:

rozumiem że malowałeś sprężarką ? nie chlapało czasem tak gdzie nie miało ? Bo sam sie przed zimą do tego przymierzam ale będę takie coś robił pierwszy raz :whistling:

Opublikowano
  • Autor
To było jakoś oczyszczane w ogóle z rdzy i odtłuszczane, czy po prostu tak, jak było tak pomazane konserwacją?

Tak, najpierw szczotką drucianą, potem gdzie się dało dojść pędzlem to malowałem odrdzewiaczem i na to poszedł baranek :wink:

rozumiem że malowałeś sprężarką ? nie chlapało czasem tak gdzie nie miało ? Bo sam sie przed zimą do tego przymierzam ale będę takie coś robił pierwszy raz :whistling:

Malowałem sprayem, poszły 2 puszki.... Koła miałem zdjęte a na podłodze folie żeby nie pobrudziło kafelek i tyle :wink:

Opublikowano
:thumbup1::thumbup1::thumbup1:
Opublikowano

wszystko fajnie ale kierownica wgl do mnie nie przemawia :kwasny:

Opublikowano

Jak dla mnie auto miażdży suty :D bardzo chciałbym doprowadzić swoją Ese do takiego stanu :)

Opublikowano

Kierownica mega,bardzo przyjemnie leży w rękach ten materiał,aż szkoda zakładać ręlawiczki:naughty: jak sie dba to bedzie długo słuzyła,do performance i całej otoczki moim zdaniem pasuje bardzo dobrze.Dodatkowy plus,że w rękawiczkach nie wypalcujesz ekranu:grin:

Opublikowano

Po wsi chodzo słuchy że się jakieś kubły krojo, pasy, szelki, rollbary, fajerwerki:whistling:

Prawda to?:naughty:

Opublikowano
  • Autor
Po wsi chodzo słuchy że się jakieś kubły krojo, pasy, szelki, rollbary, fajerwerki:whistling:

Prawda to?:naughty:

Coś tam prawdy jest :decayed:

Na razie kombinuję nad zabudową głośnika w bagażnika bo wk***ia mnie ta skrzynia, wygląda to jak w calibrze jakiejś... Jak to już będzie to chce zobaczyć jakby wyglądał zapas przypięty takim mocowaniem w bagażniku...

mocowanie-kola-zapasoweg_11260.jpg

Oprócz tego na bank wpadną jakieś kubełki i szelki OMP niebieskie 3 calowe :wink:

Opublikowano

Do kompletu musisz jeszcze jezdzic w kasku bo furmanka bedzie sa chwile wygladac jak rajdówka

Opublikowano

IRECO robi rollbary do A4/S4 w fajnej kasie :naughty:

Opublikowano
  • Autor
Do kompletu musisz jeszcze jezdzic w kasku bo furmanka bedzie sa chwile wygladac jak rajdówka

Pamiętaj... Go Hard Or Go Home... nikt Ci za ori cup holder prosto z japonii nie przybije piątki...wyjście "tak tylko troche" nie jest żadnym wyjściem... :wink:

Przestały mnie jarać graty typu: np. ori fotele Recaro, które mają prawie wszyscy, to jest projekt... ma być głośno, niewygodnie, dużo ma auto palić :wink: Jak chce wygodę i ekonomię, wsiadam w daily, włączam klimę i mogę jechać na koniec świata przy spalaniu 6l :wink:

I rollbara do kompletu wrzucaj :wink::thumbup1:

Najbardziej widziałbym taki setup: Recaro CS z tyłami w black piano, szelki OMP 3" niebieskie, Roll z Wiechersa polerowany lub ew. w kolorze budy ( oczywiście z krzyżem i harnes barem bo czym jest roll bez tego... niczym.... ) wywalenie tylnej kanapy i zabudowanie podłogi na równo z bagażnikiem... Tylko czemu to wszystko takie drogie :grin:

Opublikowano

doooobry plan! Recaro CS z rollbarem już by rozjebały system !!!!!!! Trzymam kciuki za realizację tej wizji, bo tak jak mówisz: do usrania te ori Recaro w co drugim aucie.

Ponieważ:

liczy-sie-pierdolniecie-pl-ffffff

Opublikowano

eurp-1112-19%2Bh2o-international-2011%2Bjetta-roll-bar.jpg

Tylko szelki nie czerwone :grin:

Jakiś tam pogląd już jest :kox:

Opublikowano
  • Autor
doooobry plan! Recaro CS z rollbarem już by rozjebały system !!!!!!! Trzymam kciuki za realizację tej wizji, bo tak jak mówisz: do usrania te ori Recaro w co drugim aucie.

Ponieważ:

http://pl.memgenerator.pl/mem-image/liczy-sie-pierdolniecie-pl-ffffff

Niestety, na tą chwile CSy poza zasięgiem przez te przygody z silnikiem w tym sezonie... Pokrzyżowało mi to plany dość znacznie :doh: Myślę że na ten sezon 2k14 wpadnie jakiś jednoczęściowy kubeł z Mirco lub ew. Bimarco a będę ciułał na CS w dobrej kasie :wink: Kanapa zrobi na pewno wylot, u mnie nie pełni żadnej funkcji bo auto jest użytkowane wyłącznie jako dwuosobowe, więc jak kanapa zrobi wylot to podłoga będzie zabudowana na gładko z bagażnikiem... Ciągle boję się przy roll-u tego wiercenia w podłogę i w kielichy, muszę zabrać kiedyś A4 od ojca i podjechać do chłopaków z Ireco, jak oni to widzą, jak go mało inwazyjnie zabudować :wink: Szelki będą na pewno :thumbup1:

---------- Post dopisany at 09:43 ---------- Poprzedni post napisany at 09:40 ----------

Dokładnie, mniej więcej coś takiego bym chciał, szelki tylko i wyłącznie niebieskie i 3" bo te 2" wyglądają tak trochę "zabawkowo" aaa no i 4 pkt.... :decayed:

Zastanawia mnie tylko po co kolesiowi harnes barr w rollu jak ma szelki pociągnięte do tylnych pasów :dontknow:

Opublikowano

Gracjan tylko pamietaj o pierwszej zasadzie tuningowca : "Auto nie moze wygladać szybciej niz jeździ" :naughty::naughty::naughty::naughty::naughty:

Opublikowano
  • Autor
Gracjan tylko pamietaj o pierwszej zasadzie tuningowca : "Auto nie moze wygladać szybciej niz jeździ" :naughty::naughty::naughty::naughty::naughty:

:thumbup1:

Opublikowano

:thumbup1:

:wink: ładnie bedzie :jerk: