pioteros Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 wszystko sie da nawet i przednie od 288/312 dalo by pewnie rade podciac/podrezac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 gracjan gdzie robiłes rollbar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 10 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 gracjan gdzie robiłes rollbar? Materiał kupiłem w Ireco a montaż własnoręcznie Skoro temat odkopany to kilka info o aucie, auto żyje i ma sie dobrze, modów brak z eksploatacji wymiana klocków przód, płynu hamulcowego i poduszek pod skrzynią i silnikiem oraz regeneracja alternatora... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 żeś se podnosnik na podwórku zamontował ?? Pełen szacun Gracek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 żeś se podnosnik na podwórku zamontował ?? Pełen szacun Gracek Ile idzie robić na żabie i kobyłkach Zostało w przyszłym roku obecny garaż rozebrać i zadaszyć całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter91 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) MógłbyM cie prosić abys pokazal jak świeci tobie ten bix ? Edytowane 11 Października 2015 przez hunter91 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Gracjan a masz jakies plany tego rollbar-a lub cos w tym stylu ? Bo chce przez zime stwozyc sam rollbar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Gracjan a masz jakies plany tego rollbar-a lub cos w tym stylu ? Bo chce przez zime stwozyc sam rollbar Nic nie mam, wydaje mi się że nie warto kombinować samemu, kupujesz materiał od nich, dopasowujesz do auta i masz problem z głowy a cenowo podejrzewam że dużo nie zaoszczędzisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Gracjan a masz jakies plany tego rollbar-a lub cos w tym stylu ? Bo chce przez zime stwozyc sam rollbar Nic nie mam, wydaje mi się że nie warto kombinować samemu, kupujesz materiał od nich, dopasowujesz do auta i masz problem z głowy a cenowo podejrzewam że dużo nie zaoszczędzisz... a ty ile zapłaciłeś ? moze byc na priv.....daj jakies namiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 11 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Gracjan a masz jakies plany tego rollbar-a lub cos w tym stylu ? Bo chce przez zime stwozyc sam rollbar Nic nie mam, wydaje mi się że nie warto kombinować samemu, kupujesz materiał od nich, dopasowujesz do auta i masz problem z głowy a cenowo podejrzewam że dużo nie zaoszczędzisz... a ty ile zapłaciłeś ? moze byc na priv.....daj jakies namiary Materiał na rollbar wyszedł 1000zł, http://www.ireco.com.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavetti Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Że ja przegapiłem temat. Piękna bestyjka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszbielsko Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 siemka auto super gratki jak potrzeba cos forumowiczom z Ireco motosport to na prv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peacenotwar Opublikowano 17 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 byly ale widocznie zostaly stare i tarcza jest duzo wieksza w tym przypadku niz oslona Ja mam seryjne liftowe s4 osłony (256mm) i na to tarcza 300mm. O dziwo bardzo fajnie się zgrywają, bez grama rezania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 21 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 O aucie już nie będę pisal kolejny raz, ze kocur Zazdraszczam w tej chwili bardziej podnośnika ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Czas odkopać temat Farba wrinkle na pokrywach zaworów niestety nie zdała egzaminu i zaczęła odpadać, zmiana koloru na czarny mat, tym razem pomalowane proszkowo... Po przerobieniu wszystkich możliwych patentów na napisy na oponach, zdecydowałem się na zakup przyklejanych Tire Style, czas pokaże ile to warte ale juz na starcie zapowiada się dużo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 kozak auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L23piotr Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Jest bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Pojawiły się wloty z Focusa RS więc od razu brałem... Coś takiego trzeba wyciać Bez maski też fajnie Aktualnie wloty są u lakiernika a ja może jutro znajdę czas żeby wyciać otwory w masce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Ogarnales mache na testy czy na tej ogarniasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Ogarnales mache na testy czy na tej ogarniasz ? Na swojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi