Armi Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ładna jest Nie boisz się, że Ci gwint w zimę zamarznie albo zwyczajnie się zniszczy? Co raz czytam takie stwierdzenia i nie wiem ile w tym prawdy. Sam chętnie kupiłbym gwint ale jakbym miał przekładać na zimę seryjne zawieszenie to "dziękuję".
mrogal Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ładna jest Nie boisz się, że Ci gwint w zimę zamarznie albo zwyczajnie się zniszczy? Co raz czytam takie stwierdzenia i nie wiem ile w tym prawdy. Sam chętnie kupiłbym gwint ale jakbym miał przekładać na zimę seryjne zawieszenie to "dziękuję". ja latam na gwincie w zimie i mam na wiosne bede sie martwil
Gracjan Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 Gwint przy montażu popsikałem odrdzewiaczem a potem zabezpieczyłem smarem miedziowanym w spreju. Zobaczymy jak to będzie, może zimy już nie będzie Narazie trochę pojeżdżę a potem na nowo podreguluje gwint bo co przyjadę do domu jest troszkę niżej, pójdzie chyba trochę w górę Fele zostają te co są tylko idą do malowania na srebno i wpadną dystanse 5mm.
A-rek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 wrzuciłeś gwinta na zime :?: ja bym z tym jeszcze poczekał ale wiem że ciężko było się oprzeć :> Sam chętnie kupiłbym gwint ale jakbym miał przekładać na zimę seryjne zawieszenie to "dziękuję". a co to za problem :?: ja tak robię, a zajmuje to pół sobotniego dnia
Michał Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Sam chętnie kupiłbym gwint ale jakbym miał przekładać na zimę seryjne zawieszenie to "dziękuję". też tak myślałem, ale jednak szkoda gwintu na zimę Arek dobrze gada, sobota, 2 desperadosy i zrobione, a jeszcze przy okazji skontrolujesz stan wahaczy :gwizdanie:
Gracjan Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 Myślę że przez ten miesiąc zimy gwint nie dostanie tak bardzo po d*pie. Narazie dalej szukam klucza do gwintu, ten który kupiłem nie pasuje
Michał Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Narazie dalej szukam klucza do gwintu, ten który kupiłem nie pasuje który kupiłeś?
Gracjan Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1414337410
Michał Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1414337410 słabo widać na foto, on ma półokrągły ząb? ja brałem od tego gościa z aukcji niżej, pasuje na 100% do KW INOX z plastikową nakrętką http://motoallegro.pl/klucz-gwint-do-zawieszenia-gwintowanego-gwintowane-i1161178393.html
Gracjan Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2011 Spróbuje tamten oddać i kupić ten z twojej aukcji Dzięki za pomoc [br]Dopisany: 28-01-2011, 21:50:18_________________________________________________Korzystając z ładnej pogody i nudy która mnie ogarnęła skręciłem jeszcze trochę gwint i pomalowałem drugi raz zaciski na czarno [br]Dopisany: 29-01-2011, 14:15:42_________________________________________________Ładna pogoda więc umyłem auto i pojechałem cyknąć kilka fotek:
binio-stg Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Super się prezentuje, jednak eSa w sedanie jest
Flyer Opublikowano 23 Lutego 2011 Opublikowano 23 Lutego 2011 lakierowi przydalaby sie jakas polerka i glinka
Gracjan Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Opublikowano 5 Marca 2011 Polerka myślę że też będzie :gwizdanie:[br]Dopisany: 24-02-2011, 05:31:15_________________________________________________Kilka najnowszych fotek:
Michał Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 kooorwa :kox: co eSa to eSa jakieś mądre koło planujesz na sezon? bo się nie doczytałem
Gracjan Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 Na ten sezon zostaje to koło co jest założone tylko będę je odnawiał tzn. malował razem z deklami Jak znajdzie się jakieś ładne koło pasujące przez dystansów itd. w dobrej cenie to będzie się myślało nad zmianą nawet w połowie sezonu Michal, dzięki za link do aukcji z tym kluczem do gwintu, wkońcu mam taki co pasuje idealnie
Gracjan Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 Końcówek nie zmieniam, zostają ORI, tylko porządnie przepoleruje Niech wygląda niepozornie
Iverson Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 ...szkoda , że nie dizel ;( , ...wiem , wiem nie można mieć wszystkiego :kox:
Rekomendowane odpowiedzi