Opublikowano 21 Czerwca 201214 l Gracjan komar zrobił Ci kupę na korek od zbiorniczka, zrób coś z tym
Opublikowano 21 Czerwca 201214 l czy to co Gracjan robi ze swoim autem to choroba ? to normalne szanowanie auta, sporo osób tak robi ale się tym nie chwali:wink: po Twoim jakoś tego nie widać lekka choroba może jest bo nie każdy dba tak o auto:decayed: wystarczy spojrzeć na ulice ile jeździ odpicowanych aut
Opublikowano 21 Czerwca 201214 l czy to co Gracjan robi ze swoim autem to choroba ? to normalne szanowanie auta, sporo osób tak robi ale się tym nie chwali:wink: po Twoim jakoś tego nie widać lekka choroba może jest bo nie każdy dba tak o auto:decayed: wystarczy spojrzeć na ulice ile jeździ odpicowanych aut Że niby po Tomasza aucie tego nie widać że dba???
Opublikowano 21 Czerwca 201214 l No to tamten kolega chyba auta na żywo nie widział. Tu nie chodzi tylko o stan lakieru ale o całość. Czyli idealnie czyste felgi, dresingi na plastikach i kołach a twoje auto zawsze jest czyste. A przede wszystkim jest mega zadbane.
Opublikowano 21 Czerwca 201214 l Witam. ile kosztowal caly zabieg korekty lakieru jesli mozna oczywiscie wiedziec.??
Opublikowano 21 Czerwca 201214 l Autor Gracjan komar zrobił Ci kupę na korek od zbiorniczka, zrób coś z tym Już zrobione Gracjan ile zaplaciłes za korekte lakieru? Witam. ile kosztowal caly zabieg korekty lakieru jesli mozna oczywiscie wiedziec.?? W cenniku R&S jest 750zł, udało mi się trochę urwać z tej ceny a ja byłem przekonany że masz stożek Stożek ? O nie
Opublikowano 21 Czerwca 201214 l Z tego co sie orientowałem to na tym zestawie co masz są najlepsze przepływy:whistling:
Opublikowano 21 Czerwca 201214 l Autor Z tego co sie orientowałem to na tym zestawie co masz są najlepsze przepływy:whistling: To bardzo bardzo dobrze ---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:51 ---------- Gracjan ty zagłaskasz tego kotka na śmierć Będzie OK Nie wyobrażam sobie teraz przestać dbać
Opublikowano 29 Czerwca 201214 l Autor ale nie ma tego dzwięku jak na stożku Nie samym dźwiękiem człowiek żyje Wydech i kawałek tunelu mi wystarczy :kox: ---------- Post dopisany 29-06-2012 at 13:51 ---------- Poprzedni post napisany 21-06-2012 at 23:03 ---------- Kilka najnowszych fotek
Opublikowano 29 Czerwca 201214 l Autor Gracjan w cenie ktora podales co jest uwzglednione od a do z. Ta cena to korekta lakieru; mycie, glinka, polerowanie no i zabezpieczenie woskiem
Opublikowano 29 Czerwca 201214 l No a powiedz mi bo widzialem w watku ze jestes obeznany w kosmetyce dlaczego sam tego nie ogarnales? Nie dal bys rady ? 750 zl. to sporo a troche gadzetow bys za to mial.
Opublikowano 29 Czerwca 201214 l Autor No a powiedz mi bo widzialem w watku ze jestes obeznany w kosmetyce dlaczego sam tego nie ogarnales?Nie dal bys rady ? 750 zl. to sporo a troche gadzetow bys za to mial. Jedyny powód to taki że nie czułem się pewnie z polerką w rękach