jasam Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Trochę w ciemno zamieniłem się ze szwagrem na radia. Moja Delta na concerta. Dostał je jako bonus do kupionej a6 (nigdy nie wkładał go do swojego z powodu przerobionych kostek i braku kodu. Jeśli znajdzie się ktoś kto pomoże rozkodować radyjko to będę bardzo zadowolony (chyba że ujawnią się inne problemy, np z potencjometrem) oznaczenie Concert m4 : AUZ1Z3X6085925
antonio Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 spróbuj 6107 albo 0107 ale nie wiem czy zadziała
NYNA Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 To podjedź gdzieś gdzie sprzedają i naprawiają radia samochodowe to Ci rozkodują albo do ASO to Ci odczytają kod tylko nie wiem ile to teraz kosztuje ja kiedyś płaciłem coś około 50 zł w ASO.
jasam Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2010 w takim razie nie pomogę bardzo żałuję [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2010, 08:17_________________________________________________zgłosiłem problem na stronie http://www.radio-code.co.uk/audi-radio-codes.html o dziwo nawet ktoś się odezwał i po uzupełnieniu info czekam na odpowiedź --------------- działają szybko ale nieskutecznie: "Unfortunately we will be unable to supply you with a code for that serial number that you provided. This is because the code is not held in our database. I apologise for the inconvenience of this."
szyba Opublikowano 21 Czerwca 2010 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Mam to samo. W Audi Noma2 Katowice chcą za odkodowanie ...150zł ! Byłbym wdzięczny za namiary na kogoś w Katowicach kto potrafi to odkodować. Radio CONCERT II
fabi_wgw Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 niestety nie zadziałało Jak będziesz przejeżdżał koło Węgrowa to zapraszam, odczytam kod z procesora radia, a jak będą problemy z głośnością to mogę także wymienić procesor na nowy.
rysiuu Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Mam to samo. W Audi Noma2 Katowice chcą za odkodowanie ...150zł ! Byłbym wdzięczny za namiary na kogoś w Katowicach kto potrafi to odkodować. Radio CONCERT II Zapraszam do mnie. Mam elektronika, który wykonuje dla mnie takie usługi (dużo taniej niż w Nomie)
jasam Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2010 Jak będziesz przejeżdżał koło Węgrowa to zapraszam... dzięki za ofertę, będę miał na uwadze gdybym znalazł się w pobliżu. Jak możesz to napisz na priv co i za ile
rysiuu Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 A 100zł w ASO "nowy" stary kod ...i w sensie, że niby, że co?
NYNA Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Znaczy że odczytują Ci kod z Twojego radia
Rekomendowane odpowiedzi